Bloggdesign

Om det nu skulle vara så att någon fin människa skulle klicka sig in på min blogg och vill hjälpa mig göra min blogg en aning snyggare så let me know. Som ni kan se, det behövs verkligen. Så snälla!

Nu ska jag krypa ner i sängen, se på en film och sen sova. Imorgon bitti väntar Engelska C 08.10. Så måste vara fokuserad. Puss och kram, sov gott.



INZPERATION.blogg.se




Kolla in min vän Erik blogg. Sevärt.
Inzperation.blogg.se

AMAZING

IM IN LOVE. Så otroligt duktig och vacker.


YES

Nuu mår jag lite bättre, YES. Jag har ingenting att skriva just nu men kände att jag ville det iallfall.. Jag känner mig som sgat lite bättre, men inte helt och hållet såklart. Väldigt trött och seg, är inte riktigt med i matchen än ;) Men jag hatar att ligga inne i sängen när det är så fint väder ute och solen lyser. Så jag ska ta mig ut en stund, det skadar aldrig med frisk luft inte, speciellt när man inte är frisk. Så tar en sväng ut med Sara som också mår som jag, haha. LAter.

Godmorgon!

Godmorgon! Japp, jag ligger i sängen och är lite halvt sjuk fortfarande..trist men sant. Tänkte titta på en film nu med Angelina Jolie, "Salt" tror jag den heter. Ingen aning om hur den är men det får vi se. Finns inte så mycket fantasi här i mitt huvud just nu så ska vila lite och skriver sen.. Puss och kram.

NYTT FRÅN LINDEX


Sjuk..

Hej!
Usch så jobbigt det är att må såhär, mitt huvud känns tungt och min stackars näsa bara rinner..
Jag har legat i sängen hela dagen och tittat på tv. Till slut var jag tvungen att få lite luft, så gick ut och mötte upp Johline. Vi satt och pratade länge och jag handlade massa gott i affären. Sen gick jag hem och nu har jag krypit ner i en nybäddad säng, tvn på, lite nachos och tidningar..Nu ska jag bara vila och bli frisk.

JOFAMA



Funderar över på att inhandla en utav Kenzas designade höstjackor. Snyggt med päls nu till hösten!

Måndag

Åh jag försov mig idag, så missade informationen av gym & friskvård B. Men det är nog ingen större fara, blir bara irriterad på mig själv att jag försov mig. Och inte nog med det så vaknade jag upp helt genomförskyld och ont i halsen. Det är inte alltid lätt.. Jag börjar nästa lektion vid 11.00 så jag vet inte riktigt om jag ska åka till skolan och plugga lite eller ligga kvar här och titta på tv?!

WHERE ARE YOU?

Åhhh min kamerasladd är borta och jag är ledsen. Jag som skulle visa de fina saker jag köpte igår. Men imorgon får jag en ny, då blir det massvis med mera bilder! Det är alltid roligare med bilder..
Nu är planen att träffa Nicoline, åka och hyra film osv som jag skrev förut. Ska slå en pling nu och se om det fortfarande blir av. Puss


Manésa för hela slanten..

Gårdagskvällen tillbringade jag och Nicoline på Manésa hela kvällen. Det var väldigt trevligt med trevliga nya människor. Vi satt där och pratade, drack stans godaste drinkar och umgicks i flera timmar innan vi senare tog en taxi hemåt.
Idag har jag varit så otroligt trött, legat i soffan halva dagen. Jennie och Victoria kom förbi en stund och åt här. Nu väntar jag på Nicki, vi ska åka och hyra film, köpa lite gott och mysa här hemma hos mig.
Jag älskar dig, min fina vän

Jag tänkte lägga upp lite bilder på det jag köpte från Gbg, men sladden är helt borta?!?!? Jag springer runt i hela huset och blir snart galen, den måste komma fram! Återkommer ;)

Manésa för hela slanten..

Gårdagskvällen tillbringade jag och Nicoline på Manésa hela kvällen. Det var väldigt trevligt med trevliga nya människor. Vi satt där och pratade, drack stans godaste drinkar och umgicks i flera timmar innan vi senare tog en taxi hemåt.
Idag har jag varit så otroligt trött, legat i soffan halva dagen. Jennie och Victoria kom förbi en stund och åt här. Nu väntar jag på Nicki, vi ska åka och hyra film, köpa lite gott och mysa här hemma hos mig.
Jag älskar dig, min fina vän

Jag tänkte lägga upp lite bilder på det jag köpte från Gbg, men sladden är helt borta?!?!? Jag springer runt i hela huset och blir snart galen, den måste komma fram! Återkommer ;)

HOME AGAIN.

Nu är vi hemma igen, släppte nyss av Evelina hemma hos henne. Och nu sitter jag i mitt rum med lite nya inköp från dagen i Göteborg (visar imorgon) och ska fundera ut en outfit för ikväll. Jag ska möta upp min kära vän Nicoline om ett tag så ska vi ut och göra stan en aning osäker.. Skriver mera imorgon när jag ligger hemma halft död hela dagen! Puss och kram

JUST ANSWER THIS ONE THING FOR ME

Dagen har jag spenderat med ett gäng härliga tjejer. Vi har tagit en shoppingrunda, hunnit med lite ärenden och avslutade med en kaffe och mys hemma hos Jen. Väldigt trevligt med mycket skratt. Annars så har jag umgåts med min vän Evelina hela dagen i stort sätt. Vi har gjort lite allt möjligt.. Tagit det lugnt mest hos mig.
Nu ligger jag hemma i vår nyinköpta soffa, helt otroligt skön, och tittar på en film som går på tvn. Jag känner tröttheten här, ögonen stängs igen. Så snart ska jag sova, för imorgon ska vi upp tidigt hela familjen plus Evelina. Vi drar en sväng till Göteborg över dagen. Och in till Nordstan för modellcasting. Riktigt nervöst, men otroligt roligt. DEt är något jag verkligen vill. Och man ska aldrig ge upp för någonting man vill.. Puss på er och sov gott darlings.

TORSDAG

Hallå hallå!
Jag har inte haft så mycket till att skriva, och inte så roliga saker att skriva om heller för den delen. Skolan har satt igång och det är så himla mycket att göra, även i och utanför skolan. Jag håller på med körkortet också, så allt tar tid. Så en kort update om vad som händer får det bli nu innan pappa kommer och hämtar upp mig. Jag ska strax till Malin och plugga teori, och sova kvar där. Så det blir en myskväll med Malin som är hemma och är sjuk.. Så får ta hand om henne lite! Jag ska även boka tågbiljetter sen.. ;) Skriver mer sen om det. Måste åka nu. Puss och kram raringar

ACNE




Jag var inne hos Emelie på D&C idag och beställde in dessa snygga Acne-jeansen. Jag har så länge velat ha svarta jeans men inte hittat några bra, och de här satt bra osv. Jag har alltid så svårt att hitta jeans som passar bra, men nu så! Nu är det bara att hålla tummarna på att de finns på lager så jag kan inhandla de nu i veckan.

Mys med J

Mötte upp Jennie förut och satt ute för en pratstund, sen kom det lite regndroppar och då gick vi hemåt. Nu ligger vi i soffan framför tvn, tänt massa ljus och äter lite sen kvällsmat. Strax är det läggdags för imorgon väntas skolan i ett par timmar. Har inte så mycket mer att komma med just nu, skriver massa mer imorgon istället. Hug's


första, andra, TREDJE

..ÅRET! Vi har börjat trean, sista året på Hagagymnasiet nu med min klass och alla fina vänner. Det kommer bli ett väldigt kämpigt år med mycket plugg, men jag är säker på att det kommer bli hur roligt om helst. Första dagen idag var bara information osv. Så jag och Malin tog en kaffe på stan och snacka lite skit innan vi drog oss ner till körskolan. Där väntade en körlektion och sedan teoriplugg med M. De båda gick jätte bra. åh så glad jag blir, nu jäklar ska jag ha det där körkortet!!
Men nu ska jag ta en dusch osv. Sen får jag se om Jen kommer hit för lite promenad och mys, och så ska vi isf hälsa på tjejerna rakt över gatan, mina söta vänner Sara, Hanna och Lina. Puss och kram så länge.

Sov gott

Sov gott! Nu måste jag verkligen sova här, för imorgon är det åter tillbaka till skolbänken. Ingen kommentar. Skriver mer imorgon när jag kommit hem! :) Puss

Sov gott

Sov gott! Nu måste jag verkligen sova här, för imorgon är det åter tillbaka till skolbänken. Ingen kommentar. Skriver mer imorgon när jag kommit hem! :) Puss

Hemma!

Hemma från Vadstena nu, eller egentligen har jag varit hemma ett tag, legat och latat mig framför tvn. Anledningen till att jag var där idag var för att min lillasyster flyttade dit för att börja gymnasiet. Jag vet inte riktigt hur det känns, eller just nu känns det bra men det lär bli tomt här hemma ändå vartfter. Men men, roligt för henne! :)
Nu ligger jag här i sängen och tittar på The hills, väntar på att Oth ska börja. Och så kommer även min vän Jennie hit om ett tag, så ska vi ha söndagsångest tillsammans, äta glass och se på filmer. Jo det är skola imorgon, det är däför. Fast samtidigt ska det bli lite roligt att träffa alla, men sen vet jag att det är kämpa kämpa i skolan för min del. Men nu är det fortfarandeh sommarlov och helg så jag ska inte tänka på skolan någonting. Laater.

Jag och mina partypinglor..

Jajamen, då var det dags igen. På med klackarna, partyoutfiten, det härliga humöret, de goda drinkarna och de bästa, mina finfina vänner. Jag och tjejerna avslutar sista lördagen innan skolan börjar med att gå ut och dansa igen. Tanken var en lugn kväll hemma, men jag kan inte vara ensam för tillfället. Och när man mår så, är det bara tjejerna som kan göra det bättre. So tonight is gonna be great! HUG'S.


KRÖNIKA

Kolla in bloggaren Victoria's krönika, jag blev helt fast i den, älskar den. Så läs!
http://nyheter24.se/modette/victoriatornegren/

18/



Haha, efter ett par drinkar och i ett försök att ta en kvällens-outfit-bild går det inte så bra.. Det här var det ända som fick duga! Sen att man ser ut som en jag vet inte vad är en annan femma..
Nu ska jag slänga på mig lite kläder och röra mig in mot stan, bråttom bråttom! LATER

RIX FM

Idag, vid 7 befinner sig Rix Fm i Vasaparken här i regninga Norrköping. Vi har inte det bästa vädret men humöret är bra iallafall. Jag ska in till stan om ett par timmar och möta upp alla tjejer. Men innan det ska jag fixa lite här hemma, och fortsätta plugga lite.. har precis varit på körkskolan+kört med pappa. Det blir nog en trevlig kväll, lugn och skön.
Vi hörs! ;) Puss och kram.


I JUST CANT KEEP LIVING THIS WAY

Godmorgon tänkte jag skriva, men det är väl en aning försent för det skulle jag tro. Jag ligger faktiskt fortfarande i sängen, har tittat klart på en film jag somnade till igårkväll. Men nu är det upp och hoppa, det är strålande fint väder ute, solen lyser för fullt. Men innan jag tar mig utåt (ska ner till körskolan) så har jag lite saker jag ska ordna hemma, ska hjälpa till att städa på vinden, gud så roligt, haha! Sen ska jag börja rensa bort massa skit som bara ligger ivägen för min Walk in closet som jag ska börja på snart. yeey

Nu ska jag klä på mig lite och sätta igång, har lite flera saker jag ska hinna med idag också innan jag går ut ikväll med alla tjejer!



PIZZATIME

Hemmakväll med mami, vi har precis gjort pizza och nu står den i ugnen. Min mage bara skriker efter den. Frågan är vad som händer sen, vi ska iallafall slänga oss i soffan ett tag och go på tv. Men sedan tror jag faktiskt att jag tar mig ut och träffar lite vänner.

Jag håller även på att försöka ordna med bloggen och göra den snygg, dock så går det inte så bra. Jag är inget proffs på det här direkt, det enda jag kan är ändra bild och text, och inte äns det blir bra. Så om det skulle vara någon gullig person som läser detta och skulle kunna tänka sig att hjälpa mig, hojta till!

Nu; Pizzatime.

Äntligen..

Äntligen kan jag komma in på internet, var utan det hela kvällen igår. Att datorn betyder så mycket alltså, kände mig helt rastlös igårkväll. Men nu så fungerar det som det ska iallafall, så nu kan jag skriva, läsa bloggar, fb och allt annat man gör. Jag skulle egentligen vilja skriva ner lite nu, men jag sitter här nyduschad och har rätt så bråttom. Jag ska ner till stan och möta upp mina tjejer Malin och Carrie för lite fika och shopping. But i'll be back, later.

girls night out

Vilken otroligt trevlig kväll igår, det blev toppen. Jag och alla mina tjejkompisar åt god mat, dansade, drack drinkar osv hemma hos Caroline innan vi åkte in mot stan. Där blev det ännu mera dans och drinkar på Dehli och efter det vidare till Hugo och slog klackarna i taket! Jag tycker verkligen det är så roligt att Carrie och Malin äntligen fyllt 18!

..Och idag så vet ni alla hur man brukar må efter en utekväll! Fast jag mår rätt bra egentligen, är bara trött och seg. Så jag funderade först på att om man ska gå ut och ta en promenad, solen strålar ute och temperaturen är hög! Så man kanske ska ta att passa på innan sommaren är borta. Men först ska jag ta en kall dusch och snygga till mig lite.

Från det ena till det andra, jag vill ha en ny kamera, min är inte så bra som jag trodde den skulle vara..Plus att bilderna som togs igår behåller jag på datorn, slänger upp några andra sen när jag fått bilderna av tjejerna. För mina bestod av lite konstiga/roliga bilder, dålig hår-dag och (to many drinks)
LATER, puss och kram.

HAPPY BIRTHDAY TO MY GIRLS

Bilden nedan är tagen för exakt ett år sedan när mina två bästa tjejkompisar Malin & Caroline fyllde 17 år. Idag fyller de 18 mina flickor. Äntligen är det rätta ordet, vilken otroligt galen helg vi kommer ha. Ikväll ska jag möta upp ett gäng tjejer och äta god mat och dricka på Bishop Arms. Firande, presenter, sjunga osv. Det kommer bli väldigt trevligt!

Grattis på eran dag flickor, ni två är de finaste jag har. De absoluta bästa vännerna man kan tänka sig. Jag älskar er!

SOV GOTT

Två dagar kvar på jobbet, så otroligt skönt. Jag & Sara, vilket team vi har varit. Väldigt roligt har vi haft det också. Så nu väntar vi in den 25:e..Då bär det av till huvudstaden åter igen och handla in en höstgarderob och självklart besöka utelivet i Stockholm med mina tjejor. FÖR imorgon, eller ja om ungefär 40 minuter så fyller mina två bästa tjejkompisar äntligen 18 år. Som dom har väntat på den dagen, och jag för den delen. För nu äntligen kan dom hänga med på att trevligheter och vi kommer få det underbart roligt. Hela helgen blir det party för hela slanten. Imorgon väntas middag med ett härligt gäng tjejer på Bishop Arms, väldigt mysigt ställe. Sedan fredag/lördag blir det ännu mera riktigt roliga grejor! Men nu får jag avsluta, ska släcka ut ljusen här och sedan sova. Nattinatti ♥

Var borta hos min syster förut som sagt, myste med lilla bebisen och nattade den andra lillgrabben..Mina finaste älsklingar, Lucas, Oliver och Emil ♥


TE AMO

Fin dag, har spenderat det med tjejerna på stan och försökt hitta outfits till helgen. Men vart har alla kläder gömt sig? Jag hittade ingenting, men det löser sig. Det är inte kläderna som är det viktigaste, utan att det kommer bli en helt och hållet underbar helg med födelsedagsfirande. Skriver mer sen..

Ska iväg till min syster för mys med henne och barnen nu, LATERO.

How could you?

Okej, det här funkar inte längre, thats it, over and out, gone.

Så jag lämnar mina hemmadagar med Satc nu och rör mig utåt, ska en sväng till Maxi för att luncha/shoppa med Sara. Sedan står körskolan på schemat, teori med Malin ett par timmar och sen får vi se..


Hjärter dams sista sång

Det blåser ute, det är kallt, grått och tomt på människor. Jag behöver lämna den här staden ett tag. Men det var någon som sa till mig en gång att man inte ska fly från sina problem. Hm, klassiker. Men om man inte kan, inte just nu iallafall?

Jag har inte kommit någon vart sen senast jag skrev, eller jo från sängen till soffan om det räknas. Jag ringde nyss en vän och pratade med honom. Så glad man kan bli alltså, det är någon som alltid kan få mig att skratta när det känns jobbigt. Annars så är jag emot sådana här tråkiga och ledsamna inlägg- ingen som vill läsa iallafall. Men jag måste få skriva av mig lite, det är skönt.
Nu ska jag lyssna på Winnerbäck hela kvällen och ringa Malin strax. Nu blir det glada miner här hemma.. :)



Måndagskväll..

Så, nu måste jag upp. Jag har tillbringat två dagar i sängen med ett par säsonger av Sex and the city och Ben&Jerry's. Det blir en aning långtråkigt till slut, som nu. Så jag tänkte för en sekund att jag skulle upp ur sängen och göra någonting trevligt för ett par timmar innan det är läggdags. Då är frågan vad? Eftersom att jag är så extremt lat och inte orkar ta mig in till stan. Jag vet inte äns vilket väder det är ute men jag tvekar på att solen är uppe. Någonting som skulle vara skönt just nu är en promenad, en promenad inne i stan med en vän och kaffe. Jag vet precis vem jag vill slå nummret till men det får bli någon annan. Puss på er


Im thinking about that moment all the time

I DONT LIKE THIS FEELING

Skönt med helg! Jag och mina fina tjejer Evelina och Malin åkte ut till Henriks land och spenderade kvällen ink. natten där med många trevliga vänner. Det finns inte så mycket mer att säga om det tyvärr.
Och det är ingen bra dag för att blogga känner jag. Söndag och jag klarar ingenting idag..Så jag ska bara vara för mig själv idag, ta ett varmt bad, tända ljus, lyssna på lugn musik, ringa mina flickor och bara prata. Det är skönt och behövligt att ta tid bara för sig själv ibland. Puss på er

LINDSAY LOHAN








FRIDAY!

Åh så himla skönt med fredag och helg, eller hur? Ikväll ska jag hem till mina flickor och umgås med dom, det var ett tag sen vi alla 4 var tillsammans. Vi ska dricka drinkar, på med klackarna och ut till Lindö för att fira tre grabbar som äntligen har blivit stora och fyllt 18. Det blir nog trevligt, sedan får vi se vart kvällen leder mig.

Nu har jag krypit ner i sängen en stund och tittar på Sex and the city, ska strax äta lunch. Jag ska även försöka ta mig ut till pappas jobb och köpa lite saker. Får se hur det blir, slänger iallafall upp bild på det sen. Puss och kram så länge.


Sara, min fina vän!

23:07

Sitter just nu i sängen med godispåsen, rätt mysigt. Malin och mina kära killkompisar åkte för en stund sen, jag måste som ni vet sova för imorgon är det jobb. Men även FREDAG! Det känns så skönt verkligen, ska ha en väldigt trevlig fredag, mer om det imorgon. Jag ska sitta här en stund sen är det läggdags för min del. Puss på er

4 Augusti

Hallååå! Jag vet inte vad jag ska skriva och hinner nog inte riktigt komma med något bra. Jag ska ta igen lite tid med min fina vän Malin nu, vi ska ut lite. Slänger in ett inlägg sen när vi kommer hem. Puss på er

TIRED

Hur kan man vara så himla trött? När jag kom hem från jobbet så somnade jag och vaknade för en stund sen, har sovit i ungefär 5 timmar,kommer inte kunna sova ikväll.. Har nyss ätit och ligger nu åter igen i sängen och tittar på One tree hill. Det finns inte så mycket annat att hitta på idag känner jag. Ska se på tv nu, kommer troligtvis upp något roligare än det här sen. :) Puss

TOP SHOP


Jag älskar den här lilla svarta som jag fick av min syster, den är från Top Shop.


Zara.

Nu är dom mina..

Jag köpte skorna från Scorett, jag var tvungen att ha dem här hemma på min sko-hylla. De kommer användas flitigt vill jag säga. Riktigt snygga!




18.07

Hemma igen, var iväg lite med mina släktingar och nu ska jag på med myskläderna och ut i trädgården och grilla tillsammans med dem. Det blir trevligt, ska busa med barnen och äta god mat.


O-iordning gjord Malin i långklänning..

O-iordning gjord Malin i långklänning..

2 Augusti

Det får bli en snabb update just för tillfället. Jag kom precis hem, har jobbat, handlat mat och lunchat med min syster Johanna och barnen. Nu är vi hemma och väntar in släkten, vi ska grilla och göra lite grejer för pappa. Jag ska skriva meeer sen + lägga upp bilder! Just wait, LATERO

HOME SWEET HOME

Hej! Nu har jag lämnat storstaden och kommit hem hit igen, rätt skönt faktiskt. Det har varit väldigt skönt att ha spenderat helgen där och inte hemma, se lite nytt folk osv kan vara skönt ibland. Det är väl inte alltid så lätt att vara 4 tjejer i en 1:a, men vi har haft väldigt roligt iallafall. Det var verkligen fullt drag i Evelinas lägenhet direkt när vi kom dit. Upp med drinkar och shots och vi låg sedan på golvet och vek oss utav skratt. Jag älskar mina tjejer så mycket och har så fruktansvärt roligt. Jag orkar inte gå in på detaljer vad vi gjort, men shoppat självklart, ätit god mat, myst i lägenheten, träffat nya människor, hängt på uteserving/bar/krog, besökt Vällingby.. osv osv osv. Snart blir det nog Sthlm igen, om jag känner mig själv rätt.

Idag var det inte bara jag som kom hem, utan även mina lillasyster Evelina. Hon har varit på Malta i tre veckor så nu är hon äntligen hemma brun och fin. Och med kläder till mig, haha. Jag ska strax ta lite bilder och slänga upp på sakerna från Stockholm och Malta. Men först ska jag ta en kopp te och försöka få igång tvn. Puss så länge

RSS 2.0