16.36

Nu har jag slutat, kom hem för en stund sen. Skönt.. men dagen är inte slut än. Ska äta mat nu och sen skynda mig ner till stan och hänga med Jennie och Victoria en stund om jag nu hinner. Sedan studiebesök.. So long.


31 Januari

Har håltimme till 14.40. Pluggade nyss på teorin och nu hänger jag i bibban bara i hopp om att tiden ska springa iväg så min sista lektion börjar. Efter den ska jag hem och äta mat och plugga på körskolan innan vi ska iväg med Samhäll C på sista studiebesöket hos Kommunfullmäktige. Kl 18.00 börjar det så där försvann den lediga kvällen. Men gud så mycket komp.ledigt vi får se efter alla studiebesök vi är på.. skönt!


I left my world in somebody's hands


One love.

Ligger i sängen just nu, mer död än levande. Idag mår man inte lika bra som man gjorde inatt runt 2-3 tiden inatt när man stod på dansgolvet på Puls med alla vänner. Men sånt man får ta, visst? Det var riktigt trevligt igår, träffade på hur många fina människor som helst. Jag och Sara's vänner förade lite hos henne, mycket trevligt. Vartefter så mötte jag upp de andra tjejerna på Grand där vi tog några drinkar och umgicks innan Puls.

Ligger och funderar på hur jag ska orka ta mig upp ur sängen, och min mun är lika torr som en öken. Men alldeles strax så kommer Jennie hit, direkt från flygplatsen. Sååååååhääääääär glad är jag nu att min bästa vän är hemma igen! Vi har antagligen en hel del att prata om så jag ska umgås med henne ett par timmar nu. Senare blir det dock plugg igen.. buhuu :( Puss och kram så länge.

If your not drunk ladies and gentlemen, get ready to get fucked up


I NEED A FUCKING DRINK



Precis nyduschad, sitter i soffan och diggar till världens partymusik. Vilket bra humör jag är på! Vem vet, jag kanske står ute på dansgolvet på Puls ikväll och delar av mig med det humöret. Men nu ska jag blåsa håret och gör iordning mig. Sedan ska jag vara hemma och umgås med min familj, syster och barn och hela högen. See u.

Fredag!

Tur att jag inte är någon storbloggare, eftersom att jag är riktigt dålig på att uppdatera. Jag skyller på teorin. Fyfan, jag har suttit i flera flera timmar nu och försökt nöta in allting i huvudet. Och nu går det riktigt bra tycker jag. Men nu är jag trött på det förtillfället, måste göra någonting annat nu annars blir det för mycket. Sitter och lyssnar på musik och väntar på att flickorna ska höra av sig så vi kan ses och prata om resan..
Hoppas att bokningen och de blir klart snart.

Imorgon ska jag sitta ytterligare ett par timmar med detta. Men sen funderar jag fasen starkt på att hitta på något, ut och ta ett par drinkar och dansa lite kanske? Vem vet, vem vet.

27/January

Hemma sjuk idag. Inte roligt.. Men smällar man får ta. Lyssnar på Håkan och drömmer mig bort, underbart! Det har gått en dag som min bästa vän inte varit hemma och jag saknar henne redan. Livet är inte rättvist;) Här ligger jag hemma i sängen och hon springer omkring på Londons gator och shoppar och allt annat tillsammans med massa tjejer. Kom hem nu babi så är det dags för oss två att boka in en liten trip någonstans!

Nu; Desperate Housewifes och frukost.



Count on me.

Efter några timmars teori-plugg är jag nu helt slut. Sitter just nu och tittar runt lite på bloggar och sånt trevligt. Jag måste ändra min frisyr lite, men bara lite. Funderar på lite ljusare, men det får bli senare. För just nu har jag gjort det så mycket ljusare att det blir slitet. Min syster sa att jag klippt mig fint med lite lugg när jag i själva verket har färgat det så det har gått av lite där uppe..Alltså har inte klippt mig. Men det borde jag göra, ska nog in till Ewe imorgon och boka en tid. Här måste det göras något!

Hur som helst, pratar även med Carrobarro nu över msn om Paris-resan. Imorgon ska vi äntligen på boendet och flygbiljetterna bokade. I början av mars åker jag och flickorna och njuter av Paris i en vecka. Det ser jag verkligen fram emot. Nu tänkte jag göra en kopp te och krypa ner i sängen och titta på film eller liknande. Puss och kram

12.07

Godmorgon/god eftermiddag, beror på hur man ser det. Själv gick jag upp för inte så länge sen. Har ätit frukost, tittat på tv och myst i soffan. Känner mig inte tip-top idag. Men snart måste jag slänga på mig lite kläder så jag ser lite bättre än nyvaken ut. Har en svenska lektion innan vi ska iväg på studiebesök på Visualiseringscentret. Resten av dagen kommer bestå utan teoriplugg, boka Frankrike-resa tillsammans med flickorna. Och till sist, söka jobb!
Nu sprängs snart mitt huvud. Ska ta en tablett och fixa till mig nu.







My thoughts go out to you.

Har krypit ner i soffan, nyduschad och lyssnar på min och Carrie's playlist på Spotify. Lugna och de finaste låtarna. Sitter och tänker bara på precis allting. Och det är så härligt ibland att skriva av sina känslor. Men samtidigt är jag osäker på om det är så smart att lägga upp här. Vet egentligen inte vad jag ska skriva. Nu framöver iallafall ska jag strunta i många saker och tänka på mig själv. Det finns de saker som jag måste klara av. Så glad att jag har mina vänner som alltid står vid min sida.

Jag saknar Sara, min Sara.
Min fina vän, min ängel, min andra halva. Det känns så jobbigt att vi inte hörs varje dag. Jag vet att hon finns här alltid, vad det än gäller. To.m rakt över gatan. Men jag saknar alla gånger vi verkligen är med varandra och skrattar tills vi ligger ner. Alla galna äventyr, allt, allt.
Jag älskar dig.





24 Januari

Åkte till Stockholm igår och stannade kvar över natten men nu är jag hemma igen. Klev precis innanför dörren i stort sätt. Och helt slut är vad jag är. Men det var varit skönt att åka dit, mår bra där. Hur som helst, min syster plåtades för FRIDA-tidningen. Så jag och Mami lunkade omkring i staden ett tag. Annars har jag bara legat i lägenheten och ätit onyttigt och tagit det lugnt. Hur skönt som helst!

Nu ska ja laga mat och sen krypa ner i soffan och ringa min C. Puss och kram.

Fredagkväll med mina finaste.

Ett litet nattinlägg får det bli. Jag kom hem för en timme sen ungefär. Mötte upp flickorna tidigare och även fina Pia var med oss på Bishop Arms. Mysigt ställe! Efter lite mat och dricka så gick vi över till Grand, och där har vi suttit hela kvällen/natten. Det var jätte trevligt, Även grabbarna joinade! Jag bara älskar att umgås med de alla.

Nu så kröp jag precis ner i min sköna nybäddade säng. Underbart! Ska sova massa nu, och imorgon väntas party hemma hos Johline, min älskling som fyllde 19 i förrgår. Grattis igen J! ♥ ..Och därmed säger jag godnatt. Puss och kram.

20 Januari

Nyss hemkommen ifrån en fin dag ute m.m. Rebecca och jag tog en riktigt mysig promenad runt strömmen tidigare idag. Riktigt trevligt, som alltid!
Annars har jag suttit på pappas kontor och inte gjort så mycket alls egentligen. Nu är jag iallafall, ska fixa och trixa med lite saker nu och även plugga lite. Se vad som händer sen, om det blir som jag villl eller inte. Men nu ska jag upp och äta mat. Puss så länge.

Great night with B.

Vilken underbart mysig kväll här hemma med min Becki. Har nästan lite ont i magen nu efter allt skratt och så tror jag även att alla chips har bidragit till det också. Jag är verkligen ett riktigt matvrak men vad gör det. Imorgon ska jag och B träna av oss allt onyttigt. För nu börjar det något seriösare, träna och äta bättre! Och ja, jag kommer hålla det. Beach 11 är på ingång.

Plugga var tanken för oss ikväll men vi flög bort i andra tankar dock. Pratade om sommaren och jag dööööör av längtan. Alla sommarkvällar ute, grilla med vänner, bada, sola. Och snart studenten!!! Balen har det ju även börjat pratats om.. och jag kan säga att jag och Rebecca har hittat våra absoluta drömklänningar. Men om dem ska bäras är en kille på sidan ett måste. Vi får väl se vem det är vi går med till slut..

Nu ska vi nog krypa ner i sängen och sova, det är ju en dag imorgon trots allt. Då är det en kort dag i skolan, sedan ska det köpas presenter och träna.

Kiss and Hug's.








18:32

Idag är jag sååååhääär glad! Det känns så skönt. Jävligt mycket plugg framöver sen så är jag ute på vägarna.
Ikväll, eller alldeles strax kommer Rebecca hit. Vi ska plugga massa företagsekonomi osv. Blir mysigt! Även Malin och Calle skulle nog komma förbi och plugga med förhoppningsvis. Ska ringa mallan nu. Skriver mera sen. Puss och kram.

JAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!

Klarade uppkörningen idag, så otroligt skön känsla. Nu är det bara den krångliga teorin kvar och det ska jag fan klara nu! Underbar känsla.

Hur som, sitter i skolan på svenska lektion tillsammans med Malin och Andreea nu. Vårt sammarbete går sådär när jag sitter på facebook och de spelar spel. Så mycket jobbar vi på lektionerna. Men så är det. Strax ska vi åka ner till Tingsrätten för att lyssna på en rättegång med Samhäll C klassen. Det blir nog riktigt intressant. Nu ska jag sprida lite utav min glädje här. Pussss och kram

Love.

Jag tycker om den här videon. Så mycket kärlek.

Carrie & Malin time.

Den här kvällen tillbringar jag här hemma tillsammans med Carrie. Åh så mysigt att hon är här, bara hon och jag. Det var längesen, saknar våra kvällar här hos mig. Alltid våra lugna låtar, rummet fyllt med tända ljus och pratar om allt mellan himmel och jord i timmar.
Dock så har vi inte slappat hela tiden, har pluggat och gör det fortfarande. C sitter och nöter in Religion och jag skickar lite mejl osv, läser även lite företagsekonomi. Vilket inte är världens lättaste. Men bara att kämpa!

Det var allt...Puss och gonatt.



Gammal bild på mig och C. Mörk som en ja. So glad i change to the blonde side. ;)

TOP 4



Jag vill bara säga att jag älskar er 3 mina änglar.

It's like when someone comes into your life and half of you says "you're nowwhere near ready", and the other half says "make him yours forever"

LOVE MY BAG UF

Några bilder ifrån fotograferingen igår för min vän Rebecca's UF företag. Skitsnygga tygpåsar som de säljer! Måste köpas.








15 Januari-Lördag

Nu får vi hoppas på att det går att publicera inlägget, för det är något fel på mitt internet. Tar en kvart att ladda upp bilder ungefär eller så går det inte alls.. Hur som, idag gick jag upp tidigt och det var inte lätt. Eftersom att jag och flickorna var ute och dansade igår så var jag därmed helt slut. Men kul hade vi! Imorse när klockan ringde var det bara att gå upp. Gjorde iordning mig för att sedan hämta upp Erik och in mot stan. Där väntade ett trevligt gäng så fotograferades vi. Till vad ser man på bilderna sen.. ;) Det var skitkul och kallt som bara den. Jag funderade där ett tag på om jag skulle återfå känseln i tårna.

Men det fick jag ju, ligger i sängen just nu. Tanken var att ja skulle plugga och göra ett par tester på datorn men det verkar inte mitt internet vilja att jag ska göra. Ska försöka sen igen men nu är jag fortfarande så himlans trött så jag ska vila nu och somna en stund till en film. Senare kommer min älskling Rebecca hit för myskväll. Välbehövligt! Puss så länge.



SUMMERFEELINGS



Dessa två gulliga bikinis tänkte jag skicka hem. Enkla och gulliga. Åh, jag kan inte längta mera än vad jag gör efter sommaren nu. Efter ett par tuffa år i skolan ska jag sedan iväg till varmare breddgrader tillsammans med mina fina vänner och njuta av sol och värme.

Företagsekonomi.

Alltid lika trevligt med Företagsekonomi. Oh no, är helt ensam här utan min grupp som jag jobbar med. Nu är tanken att jag ska lära mig allt om Kalkyler osv. Vet knappt vad det är..Så vi får se hur det här kommer att gå.

Nu ska ja dricka mitt kaffe och plugga. Skriver något vettigare här sen. Puss och kram

Godmorgon.

Godmorgon godmorgon.

Är uppe tidigt trots att jag har sovmorgon till elva ungefär. Men min syster och barnen var här alldeles nyss och hämtade saker. Så nu har jag hunnit vakna till och myst lite med barnen. Ska strax upp och äta frukost och sakta men säkert göra iordning mig. Mitt hår står åt alla håll och kanter just nu. Och såå är det äntligen fredag igen. Gud så bra. Hur kvällen ser ut vet jag inte än men på dagen ska jag iaf hinna med två lektioner, plugga och troligtvis en fika med en vän.

/M

Sjuk tjej.

Så har man gått och blivit sjuk. Inte så att jag ligger ner men är helt genomförkyld och lite hosta på det. Idag är jag alltså hemma från skolan. Dock så var jag nyss iväg på en körlektion med Anders. Rolig kille alltså, och det gick så himla bra!! Snart så..

Just nu ligger jag i sängen och tittar på Top Model och äter mat. Här ska jag ligga hela dagen. Ska även plugga, och så kommer tjejerna hit sen för att boka resan till Paris. Och ett par inlägg kommer nog droppa in här också. kiss and Hugs.

@ Johline's place.


Sitter hemma i Johline's kök tillsammans med Caroline min fina. Hon är så snäll och hjälper mig med körkortsteorin här. Är så tacksam för hjälpen. Hon är guldvärd.
Mallan, Jullan och Denis leker av sig i rummet bredvid medan vi pluggar. Och strax kommer gulle joacim hit och hälsar på med. Fan, jag som tänkt att gå och lägga mig tidigt ikväll, med tanke på att jag måste vända tillbaka dygnen och att jag är lite halvsjuk.. Eller snarare helt genomförkyld. Men vissa saker måste som sagt göras. Nu ska jag gosa med min Carrie. Pussss och kram.



11 Januari

Första skoldagen efter lovet avklarad. Filosofi-lektion och sedan avslutningsvis ett medel-pass på Friskis & Svettis. Gick riktigt bra och jag är helt slut och tror nog även att det kommer kännas en del i kroppen imorgon när jag går upp. Men det är det värt. Det är väldigt skönt att ha kommit igång med träningen nu igen.

Tanken är att ta en dusch nu, en låång. Sedan ska jag nog krypa ner i soffan och mysa för mig själv. Dock med en tjock filosofi bok. Inte lika roligt. Skriver mera snart. Måste duscha nu!

P.S Lycka till ikväll.

Tänkte mig ett litet godnatt-inlägg. Den enda som är vaken nu och jag tror läser är Jennie, mina fina. Inte för att jag har så mycket på hjärtat men jag tycker det är skönt att skriva av sig lite på kvällen innan man kryper ner i sängen. Nu är den stora frågan hur jag ska kunna gå upp imorgon? Efter att ha vänt på dygnen.. Vi får väl se hur det går. Det känns faktiskt helt okej att börja skolan imorgon på något sett. Kul och träffa alla igen, men å andra sidan så har negativa-malin andra tankar om det. Skolan är ett utav de ställen jag verkligen inte trivs på. Men det är så kort tid kvar nu så ska nog klara av det.

Nu ska jag läsa lite ur Håkan Hellströms bok, "P.S Lycka till ikväll." innan jag somnar. Kiss and Hugs.

TOP MODEL 15

Kom in för en stund sen efter att ha tagit en kort powerwalk. Det är nästan ofattbart att jag klarade mig hem igen, eftersom att vägarna är hala som en skridskobana. Hur som så var det skönt att få lite frisk luft. Eftersom jag inte varit ute på hela dagen, har ägnat några timmar till att plugga teori. Nu har jag iallafall tagit en snabb dusch och krypit ner i soffan och framför TOP MODEL. Ett utav mitt favoritprogram! Så nu ska jag lämna datorn, äta choklad och titta på tv. Hoppas min fina Jennie kommer och gör mig sällskap sen också. Puss så länge.

dear diary

Nu har jag skrivit ungefär 3-4 små inlägg och raderat varenda en. Jag ligger i sängen och är helt fast här tydligen. "Jag kan inte sova"... Men jag vet att om jag lägger mig ner så kommer jag slocka i samma sekund. Men jag är verkligen en nattmänniska. Sitter alltid uppe om nätterna. Men jag har vänt dygnen nu så imorgon gäller det att vända dom till rätta igen. Skolan börjar på tisdag och nu jäklar.. 5 månader på mig att klara allting nu. Blod, svett och tårar, eller hur J? ;)

Nej, nu ska jag ta en macka, titta på tv och somna när jag somnar. Hur trött jag än är imorgon så väntas träning och plugg på Bibban. Puss och gonatt.



Festival !

Känslan att stå en sommarnatt och trängas med tusentals människor i en pubilk framför en stor scen på en festival är för mig helt underbart. Det är verkligen ett utav mina favoritplatser. Det finns inte en enda person som inte ler, alla sjunger, skriker, hoppar och dansar. Jag vill vara tillbaka där nu. Speciellt på Håkan Hellströms spelning för två år sedan. Jag, Jennie och Mattias var där. Där, just då, var jag riktigt glad. Den känslan skulle vara fint om den existerade just nu.

(Peace and Love 2010, Jay Z's spelning. Det var bland den häftigaste konserten jag någonsin varit på.)






Lördag.

Sitter hemma hos min johline tillsammans med flickorna och även ett par grabbar. Musiken är på högsta volym och alkoholen är framme. Dock inte för min del, det blir lugnt ikväll. Har inte så mycket mera på hjärtat nu, ska snart ner och fira Koffa som fyllt 20! Grattis. Puss och kram.

PULS

Hallåååå mina vänner. Gissa vem som är helt död idag?!?! Igårkväll var jag och mina snygga tjejer ute på nya Puls och dansade hela natten. Väldigt trevligt och träffade massvis med människor man känner. Nu har jag nyss vaknat och ligger kvar i sängen. Ska strax ta mig upp och äta osv. Och senare ska jag hem till Johline där tjejerna är.. så ska vi senare vidare ner till en vän som fyllt år och fira! Tror dock att jag struntar i alkoholen ikväll med, mycket skönare. Puss och kram.

My favorite girls

Nu ska jag iväg och träffa mina flickor, fyfan så härligt. De får aldrig vara ifrån mig så här länge igen. Hihi. Vi ska tll Maxi en sväng sen får vi se vad som händer. Hoppas mina andra vänner har en toppendag, puss på er babes.


Godmorgon..

Nyvaken och ligger kvar i sängen, helt slut som vanligt. Väntar på Jennie ska vakna och höra av sig så vi kan åka och träna. Men hon var ute och festade igår så antar att hon inte mår så bra. Ska ringa och terra henne nu och sedan få i mig lite mat. So long.

Äntligen.

Just nu finns det inte en enda sak som är bättre än att mina älskade fina underbara flickor är hemma iSverige igen!!!!! GLAD JAG ÄR!

Älskar känslan efter ett hårt träningspass!

Gud så skönt att ha tränat idag, älskar känslan efteråt. Jag och Jennie svettades som två grisar men det var det värt det. Imorgon ska vi dit igen, nu jäklar!!

Sitter just nu hemma, nyduschad och ska alldeles strax äta med familjen. De andra ska ut ikväll men har varken ork eller lust till det så jag ska antingen stanna hemma eller hitta på någonting annat trevligt. Skriver sen. puss så länge

Godmorgon!

Godmorgon!
Idag ska vi inte sova bort dagen utan vettigare saker står på schemat. Jag och Jennie ska hålla ett av våra nyårslöften den här gången och bege oss till gymmet och då är det lika bra att börja nu. Mycket träning ska det bli framöver, jag lovar. Jag ska gå in för det här och man blir så mycket piggare genom träning och det behöver verkligen trötta jag. Speciellt nu när det bara är ett halvår kvar i skolan, HELT GALET!!

Men nu mina vänner ska vi äta en god frukost och sedan gå. Pussar och kramar på er.



questions/answers

1. Hur gammal är du om fem år? 24 är jag då. Galet.
2. Vem var den sista du träffade? Nu är jag med Jennie, men senast Victoria.
3. Hur lång är du? 175 centimeter.
4. Vilken var den senaste film du sett? 'En kärlekshistoria' Förstod dock inte mycket utav den.
5. Vem ringde du senast? Jennie.
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? ”Grattis!! Haha, ja precis.;)” Till Tobias.
7. Vad är dagens planer? Eftersom att jag sover bort mitt lov så har därmed halva dagen redan gått så är det ett frågetecken. Men jag tänkte iaf göra iordning mig nu och sedan åka till Media Markt tror jag.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Jag smsar nog helst. Men det varierar, ibland hatar jag att smsa.
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Sambos.
10. När såg du senast din mamma? En liten stund sen bara.
11. Vilken ögonfärg har du? Blåa.
12. När vaknade du idag? Någonstans runt halv 12 men somnade om.
13. Har du någon gång hittat en katt? Ja, jag och några hittade en och lämnade till Fia-hemmet.
14. Vilken är din favoritplats? Svårt val, har många favoritplatser men måste nog säga hemma och Stockholm.
15. Vilken plats föredrar du minst? Skolbänken.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? I ett varmt land långt härifrån, tillsammans med min man och barn.
17. Vad skrämde dig som barn? Mörker.
18. Vem fick dig att skratta senast? Jennie, helt klart.
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Har inga.
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar.
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Utan, oftast.
22. Hur många kuddar har du i sängen? Fem. Ibland mer.
23. Hur många landskap har du bott i? Ett.
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Haha ohja.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Helst skor/strumpor men beror på men är väldigt sällan barfota.
26. Är du social? Ja, det tycker jag.
27. Vilken är din favoritglass? Vanilj+jordgubbar.
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Först och främst skulle jag resa iväg till varmare bredgrader. Sedan finns det mycket mera, shoppa, köpa en bil, hjälpa barn i fattiga länder.
29. Tycker du om kinamat? Det jag smakat älskar jag.
30. Tycker du om kaffe? Älskar, skulle aldrig kunna vara utan.
31. Vad dricker du till frukost? Kaffe, oboy eller juice.
32. Sover du på någon särskild sida? Alla sidor.
33. Kan du spela poker? Nej.
34. Tycker du om att mysa? Absolut.
35. Är du en beroendemänniska? Jo.
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej det gör jag inte.
37. Vill du ha barn? Ja verkligen.
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska.
39. Har du någonsin åkt ambulans? Två gånger.
40. Föredrar du havet eller en pool? Föredrar nog båda två.
41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder.
42. Äger du dyra smycken? Nej det gör jag inte.
43. Har du någon gång testat narkotika? Nej det har jag inte.
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Pannkakor.
45. Vem är den roligaste människan du känner? Vet inte riktigt, känner många roliga människor.
46. Välj ett ärr på din kropp? Har inte ärr.
47. Vad har du för ringsignal? Like a G6.
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Ja men inte mycket.
49. Flirtar du mycket? Ja det gör jag nog. Säger iaf Jennie här..
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Här i Norrköping, utomhus när Sara fotograferade mig.
51. Kan du byta olja på bilen? Ja, jag tror det.
52. Har du fått fortkörningsböter? Har inte körkort än så nej. 53. Vilken var den senaste bok du läste? Elsa's mode.
54. Läser du dagstidningen? På nätet.
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nepp.
56. Dansar du i bilen? Händer väl när det är bra musik.
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? East fm.
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Ingen aning.
59. När var du i kyrkan senast? På julaftonskvällen, jag och Jennie tände ljus på gravarna.(Sonny+Morfar)

Älskade H.Hellström.

16 April, 2011 står vi i flygeln och lyssnar på vår kung, ännu en gång. Det finns inte ord till hur mycket jag älskar Håkan.

Söndag

Förra inlägget jag skrev var tidsinställt och stämmer inte. Jag kunde inte somna igår, så sent blev det och inte nog med det har jag vaknat hela natten av att jag haft så ont i magen..Och därmed så missade jag Saras match. :( Hade verkligen velat se den.. Men men, hur som så gick jag nyss upp och nu tänkte jag få lite mat i magen innan jag tar mig ut för lite frisk luft. Puss så länge.

2 Januari

Klockan är 10.00 och med det säger jag godmorgon. Det är så skönt med lov, slippa vakna av ett alarm som tjuter i öronen och att inte behöva pallra sig ut i snön och gå till skolan. Men jag tänkte inte sova bort dagarna för det. Alldeles strax ska jag iväg till Mässhallen och titta på en handbollsmatch. RP-NKIK. Det ska bli riktigt spännande att se hur det går. Latero.

1 Januari

Gårdagen tillbringade jag tillsammans med mina tjejkompisar. Vi alla var samlade hemma hos mig och tillsammans lagade vi en god nyårsmiddag. Förrätt, varmrätt och efterrätt. Mätta och belåtna var bara förnamnet. Det betyder mycket att få vara med sina vänner på en sån dag. Även fast mitt nyårsfirande inte riktigt blev som jag hade tänkt det så hade det sina bra stunder, absolut. Kortfattat så var vi några tjejer hos Koffa och partade innan vi åkte vidare mot smedby.

Jag fick iallafall fira in det nya året med mina fina vänner och krama om dem vid tolvslaget. Raketer, pussar, kramar, kort, skratt, skrik osv. Jag älskar mina vänner, de bästa man kan ha. Jag saknade dock mina två andra änglar. Medan jag stod ute i Sverige, vintern och kylan så befann de sig troligtvis på en strand i Thailand. Det går inte beskriva hur mycket jag saknar dem här hemma. Om ett par få dagar är dem hemma, äntligen!

Bilder från igår blev det dåligt med men Rebecca ska skicka över de som finns imorgon, lägger upp dom här då.
Annars så händer det inte mycket här alltså, jag har precis tittat klart på Mamma mia som gick på tv, underbart bra film, jag älskar den. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, sova kanske. Eller träffa Jennie? Det är ju trots allt lov, men å andra sidan känner jag mig helt slut i kroppen och huvudet. Så lite sömn skulle inte sitta fel just nu. Vi får se helt enkelt. Och nu blev jag tom på ord, skriver sen kanske. Kisses and hugs, & hoppas att alla får en gott nytt fint år.

Gott nytt år!

Gott nytt år på er!
Det ska bli skönt med ett nytt år och speciellt en ny start. Jag ska försöka göra allting så mycket bättre detta år. 2010 var ett händelserikt år och mycket minnen men nu ska vi skapa nya det här året.

Jag har inte skrivit någonting här, för har varken haft tid eller lust. Igår så hade jag iallafall ett härligt nyårsfirande. Skriver om det sen för just nu ligger jag och Rebecca i sängen och tittar på film. Jätte mysigt. Puss på er.

RSS 2.0