Packat & klart

Hur kommer det sig att man alltid packar i halva sin garderob när man ska bort? Och då syftar jag på tre ynka dagar och jag bara måste packa i för mycket. Men som sagt, bättre för mycket än för lite. Jag längtar till imorgon, när jag åker hem från jobbet och sätter mig på bussen till storstaden. Det är någonting speciellt med den staden för mig, jag tycker verkligen om att vara där och trivs så bra. Så det ska bli roligt, och så är det Pride också, mycket folk..det tycker jag om. Haha men duktigt som jag är och håller tiderna på kvällarna nu när det är jobb så ska jag faktiskt sova nu. Jag får skriva mera här imorgon innan vi åker. Puss och gonatt mina vänner



Bild lånad av Klingan

Dress


Den här borde hänga på min klädstång här hemma, visst?

LET ME TAKE YOU FAR AWAY

Hej hallå!
Nu är jag trött, inte så ovanligt att höra kanske. Jag har tillbringat ett par timmar i stan med mami. Dock så handlade jag ingenting eftersom att jag åker till Stockholm på fredag, yes i do. Då tänkte jag att jag tar shoppingen då istället. Det finns ju det mesta där, jag vet en massvis med grejer som jag ska inhadla. Ex jeansväst, skorna (jag visade för någon dag sen), Senilsnöre, tröjor osv. Hur som, packar väskan och åker till Sthlm för helgen. Mina tjejor har jag med mig, inte alla dock men det kommer bli väldigt trevligt. Pride har ju även kommit till stan då, så jag antar att det kommer vara människor precis över allt. För det är det ju annars med iosf..
Nu ska jag och mami laga mat här, efteråt blir det film och mys här hemma.


items by johanna

Jag hittade nyss en skitsnygg handgjord såkallad senilkedja på en blogg. Vilket jag ska beställa! Kolla in, väldigt fina grejer har hon att erbjuda.
http://item.blogg.se/

SWEET DREAMS

Jag tänkte bara skriva ett litet gonatt-inlägg. Jag måste sova för imorgon är det upp och hoppa tidigt igen. Efter jobbet imorgon ska jag till banken, övningsköra och senare iväg och handla lite småsaker med mamma som jag ska slänga upp bild på här sen. Och så ska jag tillbringa hela kvällen med henne, vi ska mysa bara helt enkelt, bara vi två. Så jag skriver mer här imorgon när jag kommer hem. Puss och sov gott!

27 Juli

Jobb, jobb och jobb i 3 veckor till med underbara Sara. Jag kan nog inte tänka mig att jag skulle klarat att jobba utan henne, för jag är ingen sån som jobbar. Efter jobbet idag så åkte jag hem och slängde mig på sängen och somnade till OC.. Och nu ligger jag fortfarande kvar utan någonting att säga. Strax så ska jag fixa till mig en aning och ta mig ut, det är fint väder och mina vänner väntar, så ska vi åka iväg och hitta på någonting roligt. Minigolf tror jag! Det blir trevligt.


I JUST LOVE THEM


Dessa ska jag inhandla nu i dagarna, it's a must have.

26 Juli

Nur är jag hemma från jobbet. Och la mig precis i sängen en stund och tar det lugnt bara. Funderar på att dra ner till staden ett tag och gå runt och glo lite. Och suktas över allting man vill ha. Jag funderar på (om det går) att hänga på några utav tjejerna med till Sthlm i helgen som kommer och shoppa då! Jag bara älskar att shoppa i Sthlm, så vi får se.
Nu ska ja kolla in massvis med bloggar och hitta lite inspiration, och om jag hittar något så slänger jag upp det här! Puss

Läggdags..

Jag har inte mycket att skriva, så kanske ska låta bli. Imorgon är det måndag och en ny vecka vilket innebär jobb. Men med min Sara blir det roligare. Jag har precis krypit ner i sängen här och ska sova alldeles strax så jag är pigg imorgon..Ska slå en pling till mina tjejer innan ja somnar. Puss o gonatt

I'M BROKEN

Godmorgon! Jag har precis vaknat, dock alldeles för tidigt eftersom att jag var ute igår. Så nu ligger jag här i sängen med en snarkande Johline bredvid mig och hon har tagit allt täcke. Hur som, igår träffades alla tjejerna och hade jätte trevligt hemma hos Johline. Drinkar, dans, mat och mycket skratt självklart. Senare in på natten blev det en spontan utgång vilket slutade bra, dåligt, jag vet inte men riktigt roligt hade jag iallafall.

Idag ska jag umgås med mina underbara flickvänner hos Caroline. Men nu, fruskost och slappa i sängen ett tag.

Promenad..

Kom hem för en stund sen, jag var tvungen att komma ut en stund. Så jag gick en promenad med musiken i öronen. Jag fick även med min vän Johline ut en stund, vi pratade av oss, skönt att prata med någon som lyssnar. Just nu har jag krypit ner i soffan framför tvn med myskläder och min ben&jerry, och en stor kopp te såklart. Sitter också och pratar med peve, min älskade vän. Vilken tur jag har som har träffat henne.

På tal om annat, jag saknar mamma och pappa och jag vill att dom ska komma hem nu. Jag låter nog som ett litet barn, fast det är jag väl. Eller? Vill inte vara ensam i det här stora huset en sekund till. Visst så har det varit skönt att vara hemma ensam, men till en början. Men slut på dem negativa känslorna nu. Imorgon är det fredag och det innebär helg och inget jobb. Ska bara jobba 3-4 timmar imorgon, och ojoj vad jag älskar mitt jobb, visst Sara? ;)


photographs

Lite bilder igen som min vän Sara tog för ett par dagar sedan.







WHY AM I SO AFRAID TO BREAK DOWN?

Ligger hemma i sängen för tillfället, är rastlös och på dåligt humör. Så ringde telefonen, ville egentligen kasta den i väggen eller bara strunta i att svara. Men som tur var svarade jag, min lillasyster ringde från Malta så vi pratade en stund. Hon berättade om det otroligt fina vattnet, stränderna, familjen, hur dom tillbringarna dagarna osv. Jag skulle verkligen vilja blyta plats med henne just nu. Det skulle vara behövligt och behagligt att lämna stan för ett litet tag.

Firat Victoria..

Kvällen har jag spenderat ute hos Victoria med lite vänner, vi grillade och åt god mat och hade jätte trevligt. Vickan fyllde 18 igår så grattis till henne! För min del blev det lungt, ligger just nu hemma i sängen och ser på tv medan de andra sitter på trädgården med goda drinkar. Men så kan det vara! Snart är det helg och då är det min tur att ha riktigt roligt! Nu hinner jag inte skriva mycket, måste som sagt sova strax. Ska läsa lite och glo på tv innan jag slocknar här.. Imorgon ska ja lägga upp lite nya bilder som Sara tog på mig för ett par dagar sen.. Puss och gonatt!

Kvällsinlägg..

Ett litet kvällsinlägg med absolut ingenting alls vettigt att skriva. Jag vill inte klaga, men det får man också ibland. Jag har lite halvångest över att gå upp halv 6 imorgon bitti för att jobba. Fast det är klart, det är verkligen värt det. Hur som så måste jag sova snart..tänkte titta på 2 & a half men och äta glass först.

Jag vill åka till Sthlm nu nu nu. Finns en del trevligheter som väntar på oss där. Mig och Malin alltså, självfallet. Och om det inte blir som planerat så funderar jag på att åka upp innan ett tag. Shoppa, träffa vänner och ha allmänt trevligt i vår kära huvudstad. Och på tal om det, min fina vän Evelina flyttar dit på Fredag.. Vilket känns skumt, men turen har vi att hon går andra året kvar i Norrköping. Bra val peve!
Så, nu har jag fått ur mig lite grann.. Ska krypa ner under täcket och värma mig nu. Puss på er mina vänner





photoshoot part 1








Jobb och plugg..

Idag har jag jobbat, lunchat med Sara och tillbringat resten av dagen på körskolan och pluggat teori med Malin. Duktigt duktigt! Nu sitter jag hemma här, har precis lagat tacos och ätit ute med Malin som strax ska iväg. Men eftersom att jag jobbar imorgon bitti klockan 7 så måste jag stanna hemma och sova tidigt. Men sen när lönen kommer är jag nog gladast! ;)


18 Juli

Äntligen klar! Nu har tvättat kläder för första gången i mitt liv. Jag har varit på Maxi med min syster och handlat mat. Och så har jag städat hela huset och trädgården. Det behövdes efter helgen.. Så nu kan jag slappna av här och vänta in Malin som strax ramlar in här! Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, laga någon god mat iallafall. Senare ska vi nog träffa Sara för en promenad. Så jag får väl skriva här när jag har något vettigare att komma med! :) Puss

18 Juli

Helgen har varit efterlängtad efter en veckas jobb. Vi började fredagen hemma hos mig med många fina vänner och grillade och hade trevligt. Mycket skratt, dricka, dans och kubbspel blev det också. Dagen efter stod sängen på schemat halva dagen innan jag åkte till Evelina och myste med tjejerna hela kvällen och åt god mat. Och idag är det söndag, sista vilodagen på helgen. Jag vet inte om det blir så mycket vila dock. Eftersom att jag måste städa huset, laga mat och tvätta. Sen är planerna att övningsköra men jag tror jag hoppar det idag och träffar min syster och dom andra.. Ska slå en pling till dom nu!











16 Juli

Hemma från jobbet nu, ska strax äta lite lunch innan jag vilar lite. Eller om jag hinner vila, måste städa lite här hemma IGEN. Det blir ju stökigt hela tiden, undra vad jag gör egentligen.. Snart så kommer Jennie tillbaka hit, så ska vi ordna för ikväll. Hoppas verkligen att det blir bra..

Ska skriva bättre här senare. Blev en snabb update bara. Puss

JUST AS SURE AS THE SUN WILL SHINE


15 Juli

Jag är trött! Idag var det inget jobb, utan befann mig på körskolan i ett par timmar för 'Riskettan'. Det var väldigt intressant, lärorikt och underhållande faktiskt. Det var även berörande, fick se film och han pratade om saker som var hemska men med hans humor så blev det också roligt. Nu har jag varit hemma ett tag iallafall, lagat lite mat och ligger nu i sängen och ser på Top Model. Jag tycker verkligen om det programmet, vet inte hur länge jag har titta på/följt det. Det är min dröm det där! Och så ska det bli...

Ikväll blir det lugnt, lite vänner kommer över.. så ska vi nog sätta på grillen och bara umgås. Eftersom att jag jobbar imorgon så måste jag lägga mig skapligt. Men det gör inte alls så mycket faktiskt, för imorgon är det fredag! Yeey, då kommer massa av mina fina vänner hem till mig och grillar och så är det party hela natten.
Just nu väntar jag på att Sara ska komma hem, så ska vi iväg troligtvis och köpa en sak. Och om det blir som jag vill så slänger jag upp en bild här sen, annars ligger jag här och gråter floder! Men det får vi hoppas på att det inte händer. Så länge, tills Sara ringer så funderar jag på två saker, antingen sitta kvar här med datorn och titta runt på tiotals bloggar och bli inspirerad, eller så ska öppna körkortsteoriboken som ligger här bredvid mig. Det sista alternativer så uttråkande så det inte finns, men sånt som måste göras om jag vill ha mitt körkort snart - Och det vill jag gärna! Här skriver jag senare som sagt. Puss på er mina vänner

12 Juli

Och jag som trodde att vi inte skulle få våran härliga Sverige-sommar i år efter den extremt kalla vintern. Men där hade jag fel, den kom och det är riktigt varmt här. Jag sitter inne (?) Egentligen borde man självklart vara ute nu i solen, men det är allvarligt talat för varmt. Man är inte van vid så här varmt här.. Så jag håller mig inne nu en stund innan jag drar mig ut senare. Jag har precis storstädat mitt rum, lagat mat osv. Min syster är på Malta i tre veckor och mina föräldrar åkte imorse till Kroatien i två, och jag då? Jag stannar hemma, jobbar, lagar mat, städar...haha nej jag kommer nog också få det väldigt bra här hemma i de kommande två veckorna. Mina älskade tjejer kommer våldgästa mig hoppas jag, och så ska dom sova här och vi ska ha det otroligt trevligt. Och på fredag händer det saker här! :)


Halvlek

Yes, nu är det halvlek i VM mellan Spanien - Holland. Vi har haft det väldigt härligt här i den extrema värmen idag. Vi har släkten här, en del utav den och även Sara & Martin kom över. Vi har grillat och haft det trevligt. Nu ska jag fortsätta hejja på Spanien här och ätaaaa massvis med godsaker! PUSS

Skärgården hela dagen..

Ja, idag har jag, Sara, min familj, min syster och hennes familj spenderat dagen ute i skärgården. Mycket trevligt och mysigt. Vissa av oss ( inte jag, självklart) badade och lekte i vattnet, spelade minigolf, åt glass och satt vid vattnet. Det blev en riktigt mysig dag med familjen osv. Nu sitter jag hemma med allihopa och väntar på mat. Vi kör på take away/skräp/riktigt god mat helt enkelt, Pizza! Efteråt följer jag med min syster hem till dem på landet, ska hyra film och mysa. Imorgon väntar jobb! Men det är ju freeedag. Så jag får skriva lite roligare och bättre här imorgon. Nu ska jag duka!

Föressten, jag fick en liten kusin idag! Om jag är glad, jag älskar bebisar. Det blev flicka och jag kan knappt vänta tills jag får ha lillen i mina armar. Välkommen till världen hjärtat!

Ute i sommarvädret

Just nu ligger jag ute på gräsmattan i solen och lyssnar på härliga sommarlåtar. Jag tänkte nyss på om jag skulle ta och hitta på någonting, men det var så himla skönt att bara vara för mig själv och inte göra någonting alls. Så jag ska ligga här ute i solen ett tag, äta min favorit Ben&Jerry's och bara njuta av vädret. Tror faktiskt att ja somnar till en stund här snart så avslutar. Skriver mera sen.


7 Juli




Det blev en riktig trevlig lunch på PAUS igår tillsammans med Sara & Lina. Vi gick sedan en snabb sväng på stan, fick med mig ett par örhängen och en gullig rosa tofs. Sara och Lina körde på en spontan grej, dom tog med sig sina pojkar och åka till Stokholm och gick på Allsång på Skansen. Vi fudnerar på att göra det nästa tisdag, ett gäng. Äta ute på någon mysig resurang, shoppa lite och sen till Skansen då. Vi får se hur det blir med det.

Senare igår kväll satte jag och malin oss ner på Fräckas uteservering, åt och pratade om allting i ett par timmar. Så jag skrattade, jag måste påpeka att Malin är en helt fantastisk vän! Hur som, efter Fräcka, runt 22.00 så var planerna att vi skulle åka hem till var sig och sova, eftersom att det var jobb idag för min del. Men så blev det inte, träffade på ett gäng killar från Stockholm. Hängde på dem, och hade en himla trevlig kväll. Klockan rann bara iväg, vilket resulterade i att jag somnade på jobbet idag... Riktigt trevliga grabbar, snart drar vi upp mallanbrallan och partar på riktigt! ;) Puss

Bråttom!

Sticker ner till stan och hänger lite med Sara och Lina, ska luncha och shoppa lite förhoppningsvis. JAg vill hitta något riktigt fint. Letar bla annat efter halsband, ett sådant stort.. Slänger upp bilder här sen.
Kolla in de här så länge, http://sixteenfeet.blogg.se/2010/july/kollektionerna-ligger-uppe-d.html

Första dagen på jobbet

Yes, idag var det första dagen på jobbet. Jag tycker inte alls om att städa, men det gick bra. Det är pengar för tusan, vem tackar nej? Tjänar bra och har superbra tider- Jag är nöjd! Nu är jag helt slut, har inte återhämtat mig sen Borlänge och nyss jobbet. Håller bra och laga mat här hemma, så ska strax äta och sen vila.

Tänkte slänga upp ett par bilder från P&L här sen..

Borta bra men hemma bäst!



Nu är vi hemma igen, efter ett par galna dagar i Borlänge med gänget. Det har varit riktigt roligt, men ibland sämre. Men så kan det gå, värmen tog över lite där ett tag. Men så himla skönt med fint väder istället för regn och lera. Det regnade dock när vi kom fram men sen kom solen fram och stannade hela dagarna. Helt underbart roligt med alla konserter och stunder med mina vänner. Andra året och ett tredje skulle det nog kunna bli.
Känns väldigt skönt att komma hem iallafall, och sova i en säng och kunna duscha osv. Väldigt skönt.. Strax är det dags för mig sova. puss

RSS 2.0