♥music

Heeej everyone. Det går verkligen i perioder att jag är inne och skriver här men nu är jag igång igen. Tycker det är så skönt att skriva ibland även fast det kan handla om tråkiga & allmänna saker.
Hur som, sitter hemma nu och laddar ner massvis med musik till ipoden. Jag som är så himla flygrädd måste ha lite skön musik på torsdag när vi åker. Längtar till Paris och vill vara där nu!
Och så var det packningen, vad ska man ha med sig? Hur mycket? Jag kan inte bestämma mig vilka skor och hur mycket av allting. Tycker det är svårt som bara den. Klädhögen växer på sängen här.. Men det ska nog bli skitbra till slut det också.
Nu tänkte jag städa upp all skit här i mitt rum och sedan ska jag ta en dusch innan jag är här igen. Puss så länge. ♥

03.47

God kväll. Om man kan säga så, det är ju mitt i natten. Jag har kört mina vänner runt halva stan hela natten snäll som jag är. Nu ligger jag och Jennie helt utslagna i soffan och tittar på någon dålig film på tv. Vet inte om vi ska ta och sova istället. För imorgon väntar en dag med hur mycket pluggande som helst. Så mycket jag har att göra, ojoj. Men ska få lite avklarat imorgon.
Ska tvätta bort sminken osv nu och krypa ner i sängen, med en film kanske? Och Jennie såklart =) Pussar

Love my girls.

Kom precis hem efter att ha varit förbi Bishop en sväng med mina flickor Malin, Thina och Caroline. De sitter och äter middag där och jag ska äta med min familj nu. Det kanske händer att jag drar ut till dom senare men nu ska jag ha lite myskväll... Puss & kram.

Fredag!

Idag har jag jag spenderat förmiddagen på Maxi tillsammans med Malin. Jag föll pladask för en jeansväst ifrån Carlings och kunde inte låta den hänga kvar där. Jag tyckte att den skulle hänga mycket finare på min klädställning så den fick följa med mig hem. Älskar den!
Är förbi hos Malin en sväng och hämtar lite saker. Hon och dom andra tjejerna ska ut och dansa ikväll och börjar bli småsugen jag också här. Men det vet vi ju vad det kommer resultera till om jag går ut.. Man ligger i sängen/soffan hela lördagen och känner sig mer död än levande. Rätt skönt att inte göra någonting tycker väl vissa men nej jag har alldeles för mycket jag måste hinna innan måndag.
Ska iväg nu igen. Skriver mera senare. Stan väntar på mig och Mallan. Puss och kram

24 Februari.

Jag är sååå trött. Sov knappt någonting igår och nu slocknar jag här snart. Hur som, Malin är här hos mig. Vi har krypit ner i soffan och tittar på tv. Väldigt mysigt. Ska fortsätta med det och skriver imorgon istället. Pussar och kramar.

Love Rihanna.


00.00

Förar hos Thina med mina flickor. Nu ska vi ner till Hugo och slå klackarna i taket! Pusssar

22 Februari.

- Gör inte så mot mig. Inte när du vet.

Sov gott.

21 Februari

- Det är inte roande någontans att ligga i sängen och titta på en rad med olika gamla serier en hel dag. Men vad ska man göra. Har tänkt tanken på att ta mig ur den här varma obehagliga sängen för en promenad till affären men nej, orken är som bortblåst. Jag är en expert på att klaga, fast det kan man väl få göra, när man trots allt är sjuk. Det kom väldigt olägligt kan man säga. Men jag ska fixa det ändå! Och om 11 dagar är vi i Paris. Det känns helt fantastiskt underbart. Ett par dagar i ett annat land är välbehövligt. Så där har vi det positiva i det negativa, visste väl att det skulle finnas någonting. =) Nu ska jag ropa ner mamma som är min slav och be henne bädda om min säng och ge mig något kallt och gott. Glass och jordgubbar skulle sitta perfekt.

Ligger även och drömmer mig iväg bort mot sommaren som känns en evighet härifrån.. Men den kommer snart. Och i vilket fall så kommer jag ta mig till den. Pussar och kramar.

Söndag.

ÅH jag vill inte vara sjuk. Har inte tid med det..
Bäddade precis ner mig i sängen framför tvn. Tittade precis på Top Model & Solsidan, måste vara de bästa serierna!
Och jag har inte någonting alls vettigt att säga, tycker bara lite synd om mig själv här. Imorgon ska jag försöka ta nya tag och få lite frisk luft. Ska titta på Wallander alldeles strax! Puss och kram.

20 Februari

Godmorgon!
Söndag igen, tiden springer iväg. Men som tur är har jag lov iallafall. Lördagskvällen blev supermysig. Dock så tycker jag inte om Melodifestivalen, haha men det var trevligt! Senare åkte jag hem till Johan och umgicks med honom, Elin i& Petter. Mycket trevligt!

Befinner mig just nu i Jennies kök och äter en god frukost. Måste strax hem och plugga.. har lite småångest för det. Idag ska jag isolera mig i mitt rum med glass och plugg. Pussar och kramar


19 Februari

Då var sportlovet här och det var en evighet jag skev någonting här. Jag har haft fullt upp med en hög med plugg. Har även bosatt mig hos min syster ett par dagar men nu är jag hemma igen. Hemma i min sköna soffa och min säng, skönt. Ligger här framför tvn nu och vilar, har en sån himla huvudverk som jag hoppas går över snart.
Ikväll blir det lite tjejmys. Jag och mamma ska över till Sara och Annika för en tjejkväll. Det händer inte allt för ofta så det blir nog supermysigt. Men innan det ska vi vara här för en middag och då är även papporna med oss. Haha. Slutar här, för måste upp och ta en dusch och sen göra iordning mig. See u soon. Pussar och kramar.

Please please, dont do this to me.

Ligger hemma i soffan, har precis pluggat klart och städat rummet och tittar på Top Model nu. Tror jag ska åka bort till Jennie och sova, vill inte vara ensam nu, inte ikväll..
Avslutar där.

Söndag.

Godmorgon godmorgon! Gud så tidigt jag är uppe.. Vaknar alltd tidigt nu för tiden, börjar väl bli gammal ;)
Gårdagen var jätte trevligt och träffa som vanligt mycket trevliga människor! Idag mår jag som jag förtjänar men istället för att ligga här och beklaga mig hela dagen så ska jag ta mig ut nu. Tänkte ta en promenad med min Julie och snacka lite skit. Känns skönt ändå att gå upp tidigt så man får någonting gjort utav dagen! Puss och kram.

Take over control.

Spenderade fredagskvällen hemma hos mig med Caroline. Tittade på film (Burlesque), åt och myste hela kvällen!
Love it!
Har pluggat massa nu på dagen och ska göra det igen strax när jag har ätit lunch. Har massa att göra. Men senare ikväll ska jag lägga det åt sidag och roa mig lite. Vi ska till ett par grabbar och föra innan Puls. Det blir nog trevligt!

Going to France.

Om 21 dagar sitter jag och tjejerna på flyget mot Frankrike. Det ska bli underbart att spendera ett par dagar i Paris. Det är en plats jag lovat mig själv att besöka och så kommer det bli. Den 3 Mars åker vi. Så skönt! Shopping, stå i Effieltornet och titta på utsikten och så nattlivet och goda drinkar! Me and the girls, yeey!


In a way, I am glad it turned out like this because now i know.

Duktig tjej over here. Jag har suttit med boken och prov hela dagen/kvällen och kämpat på. Hoppas nu att jag har turen på min sida för snart närmar det sig. Jag vill verkligen klara det här nu! Hade precis krypit ner i sängen nyss när min C ringde. Så slängde på mig myskläderna igen, ska ut och hälsa på henne stund. Min fina.

Snart är det helg, gud så skönt! Vill bar pusta ut och slappna av lite.. Ska hänga med mina tjejor och festa som aldrig förr på lördag!
Nu ska ja springa ut. Sov gott! Puss och kram.

Becoming Jane.

Becoming Jane. Helt underbar film. Min favoritscen. Det kändes som att mitt hjärta stannade när jag såg det.

8 Februari.

Körde hårt på springbandet på gymmet förut idag. Gick toppen! Och därmed är jag åter igen riktigt trött. Så nu sitter en nyduschad och mätt Malin här i sängen framför tvn. Dock har inte tv kanalerna mycket att erbjuda men skönt att ta det lugnt iallafall. Imorgon är det onsdag och jag är LEDIG! Underbar känsla. Onsdagar är i vanliga fall den tråkigaste skoldagen så perfekt att den försvann. Jag ska ta en sovmorgon sen ska jag iväg till skolan för att möta upp tjejerna och prata lite projektarbete och ska nog även plugga där också. Få lite gjort och sedan är det på teorin igen.

Nu tänkte jag göra en riktigt god jordgubbs-smoothie och sedan krypa ner i sängen, sätta på en film och så somna gott. Eller så kommer jag som alla andra dagar bli kvar här, läsa hundratals bloggar, fastna vid tvn, chatta, skriva blogg-inlägg osv... Sånt som märks. Puss!

Tisdag!

Hemma från skolan en sväng och tänkte äta lite lunch. Slängde på mig morgonrocken och sitter här och fryser ihjäl nu.. Måste hålla mig frisk nu! Så mycket framöver. Hur som, ska strax iväg till tandläkaren och därefter direkt köra hårt på gymmet med Gym & Friskvården. Riktigt kul, jag älskar att jag tog tag i träningen och har nu kommit igång. Jätte skönt!
Senare idag är det åter igen plugg, plugg och mera plugg. Men vad tusan, det är värt det! Snart står jag här med ett körkort och kan köra vart jag vill. ;)

Stop tryin' to steal my heart away.

Lite halvjobbig dag men ska inte deppa för det. Bara fortsätta kämpa! Just nu myser jag i Julies soffa, Carrie är här också. Vi pluggar, eller ja försöker. Men det är ju en början det också.. Jag ska tjata på dom nu att gå iväg till Ica och köpa lite gott så ska vi krypa ner och titta på film sen. Pussar och kramar.                                                             




C.

Min min min Carrie darling.

Jag älskar dig min fina.


Top model

Åh äntligen TOP MODEL nu. Jennie ligger i soffan helt utslagen ungefär. Väckte henne precis men hon somnade om igen på två sekunder. Vi har varit flitiga och gjort en uppgift och jag har pluggat på teorin. Känns bra! Jag är dock helt slut, länge sen jag var så här trött alltså. Ska äta lite kvällsmat snart men nu titta på de snygga tjejerna i Top Model.


Lördag.

Jag är såå duktig. Nu förar alla mina vänner inför en utgång eller något liknande. Medans jag har suttit ensam hemma hela eftermiddagen/kvällen och pluggat. Och bra har det gått. Så jag tänkte att jag ska hoppa in i duschen nu och göra iordning mig lite lätt och kanske kanske åka iväg och träffa ett par killkompisar. We'll see. Puss och kram!

Fredag!

Fredag, amazing!
Just nu sitter jag i datasalen i skolan och tittar runt lite på bloggar osv. Ska alldeles strax plugga lite smått. Har håltimma till 14.25. Inte allt för roligt men får duga. Det är så välbehövligt med helg nu även fast det kanske kan bli den tråkigaste helgen. Jag ska bokstavligen talat sitta inne hela helgen alltså med teorin. För på måndag ska jag tusan ha fått en körkort. Min motivation är så stor nu och jag ska klara det. Jag ska även försöka få mig ett jobb på måndag, hoppas hoppas hoppas! Skulle verkligen behöva ett jobb nu alltså.. På tal om det, ska finslipa mitt CV lite grann nu.

Efter skolan ska jag iväg och träffa Sara en stund på stan, presentletande till Martin. Sedan funderar jag på att dra med Jennie till gymmet igen och träna ett tag. Det är så himla skönt att ha kommit igång med träningen och jag älskar det! Sommaren är på ingång så god tid att börja nu. Visst? ;)

Pusss och kram!

need the strength.

.

Running up that hill

Sitter hemma i soffan min och tittar på tv. Dagen har bestått av teoriplugg, som alla dom andra dagarna. Men snart är det över och jag är ute på vägarna.. Då blir det äventyr!
Tog en paus från pluggandet nu ett tag, känner mig helt och hållet slut i huvudet och kroppen. Imorgon är det fredag, skönt! Ska lägga all fokus på plugg då iosf men behövs ändå.


Jag saknar min älskade syster och pojkarna :(




Dags för träning!

Träningskläderna är på så nu åker jag och Jennie ner till Friskis & Svettis och kör en hårdträning! Här ska det brännas kan jag lova... Skriver mer sen. Pussilusss

tattoo's









Hur gullig är inte den här ?


Jag har världens sug efter att tattuera mig igen. Ska fylla i min och göra den lite finare vartefter har jag tänkt. Men jag vill ha mera, någon gullig och diskret. Finns massor jag skulle kunna tänka mig, men jag tröttnar så lätt på saker så måste tänka igenom det väldigt ordentligt innan jag gör något..

ACNE SS 11








Hår & Make-up bokat till studentbalen !

Nu är tider för hår & sminkning till balen bokat. Nu återstår klänningen. Jag kan ha hittat en helt fantastisk, men ska leta lite mera har jag tänkt. Och till sist, någon pojke att gå med skulle sitta fint. Frågan är vem? Helst vill man att killen frågar ju men hm kanske får ta tag i den saker själv? Vem vet.
Sitter hemma hos mig tillsammans med Jennie nu och tittar runt på klänningar osv. Snart måste man hitta några studentklänningar med.. aaah! Meen så kul det ska bli, allting!

Ewe, Malin, Nicoline och Sara. Från balen i somras.


RSS 2.0