PEACE AND LOVE 2010

Nu drar vi till älskade Borlänge och älskade PEACE & LOVE! Det är fint väder, strålande sol och 30 grader där borta. Jag vill bara dit nu! Det kommer bli helt awesome med mina finfina vänner.
Nu ska vi strax packa in sakerna i bilen, knäppa upp en kall cider, musik på högsta volym och åka! Puss på er


Trötta..

Jennie, Malin och Mattias har varit här sen 10 ungefär. Vi har umgåts, fixat snygga linnen till helgen. Åhh vi är riktigt taggade här, vill bara packa in grejerna i bilen och dra nu. Nu är jag klar och hur trött som helst, ska få ett par timmars sömn innan det är dags att gå upp igen. Vet inte om jag hinna slänga in något inlägg här imorgon bitti, maybe! Men nu ska jag snart sova, Sweet dreams.

Äntligen!

Nu kan äntligen sätta mig ner och andas ut ungefär.. har stressat runt med gänget i ett par timmar nu och handlat. Alltså jag känner mig helt slut, vill bara lägga mig ner i soffan och se på en film eller likande. Men måste packa mera, ska snart slå en pling till Malin så vi kan hjälpa varandra lite grann. Kanske skriver här mer senare, är så trött.. Later

28 Juni

Hallåå! Ännu en dag med helt underbart väder, solen är framme hela tiden. Imorse blev det att ställa klockan och iväg till jobbet med Sara, vi fick kläder och lite information. Det här blir hur bra som helst, sommarjobb med min bästa vän, det kommer verkligen göra hela grejen mycket roligare.
Efter mötet så åkte vi tillsammans med Annika och handlade på Maxi. Och sedan gick mamma, min syster och jag över till Sara och åt jordgubbar osv och umgicks.

Har precis gått igenom packningslistan och sen vad som ska inhandlas. Ska som sagt till Maxi igen sen och handla in det sista, sen är det hem och packa! Och nu är det vaarmt, så avslutar här! Pussiluss


Härligt midsommarfirande

Vilken otroligt underbar midsommarhelg jag har haft! Att åka iväg och tillbringa dagarna med nya människor var något jag behövde verkligen. Jag och Malin åkte som sagt ut till Södra finnö och firade midsommar. Jag har ingen ork till att rabbla upp allting vi gjorde men riktigt trevligt hade vi. Jätte trevliga människor, god mat, firande av Simon som fyllde 20, fotboll, bad, grillning, dans osv. Massvis med roligheter. Det var midsommar för mig!

Idag har jag hängt med mina vänner, vi som ska åka till Borlänge. Vi planerade lite, kollade så allt det sista var klart osv. Imorgon ska vi iväg och handla lite småsaker som mat och linnen. Jag skulle vilja köpa en hatt, en vanlig stråhatt, vart finns dom?! Det löser sig.. Hur som, om 2 dagar bär det av. Jag längtar ihjäl mig, helt galet.
Men nu är det läggdags för min del, ska upp med sara till jobbet imorgon och få schema och kläder.. Klockan 10, aaah jag vill sova! Puss och gonatt




Trevlig midsommar!

Midsommar idag, vädret är underbart och vi har precis packat klart sakerna. Snart åker jag och Malin ut till skärdgården och firar midsommar. Hoppas på det bästa! Kommer hem imorgon och slänger upp bilder! Ha en toppen-dag mina kära vänner! Puss


Sminkblogg

http://mistingelsta.blogg.se/2010/june/

Kolla in, fina sminkningar och speciellt på mina vänner Jennie & Sara från studenten!

SOMMAR!

Sitter ute på altanen, äter jordgubbar och njuter av att sommaren är här. Det är ju så otroligt härligt med värme och sol. Jag har spenderat två dagar nu hos min syster och dem ute på landet. Väldigt trevligt, har hjälpt till markus med bygget lite, solat massvis så jag bränt mig t om, hyrt film, lekt med smågrabbarna och så har jag övningskört. Hunnit med rätt mycket! Men nu är jag hemma igen, väntar på att Jennie ska komma hit och senare kanske även Malin tittar förbi.
Planen är att först och främst såklart umgås, sen tänkte vi prata lite om Peace and Love, eftersom att vi åker på onsdag. Yeeey! Jag längtar verkligen ihjäl mig, kan knappt sitta stilla. Det kommer bli galet!
Nu ska jag fortsätta njuta av solen och försöka få lite mera färg på benen! Och så Håkan på hög volym, självklart!

OUTFIT



Slängde ihop ett litet collage snabbt som tusan.. Allt snyggt från Top Shop. Nu ska jag ut och krama om min efterlägtade vän som varit i Grekland!

8 Dagar kvar.

Såja, nu är det 8 dagar kvar tills jag och mina finfina vänner tar bilen mot Borlänge, Peace & Love. Det har gått riktigt fort sedan förra året, känns som att det var nyss jag var där. Så det ska bli riktigt riktigt roligt att komma tillbaka. Jag vet att det kommer bli helt och hållet galet!
Innan vi åker så ska jag hinna med att jobba på mitt körkort, kämpa kämpa! Och så har vi midsommar på fredag, skärgården står på schemat. Det blir nog trevligt, träffa lite nya människor och bara umgås.

Solen har kommit hit iallafall, jätte fint väder idag. Har legat ute och solat tidigare idag med Malin och Evelina.
Men nu är jag ensam, har legat inne ett tag nu tyvärr.. Vet inte varför när det är så fint väder. Men ska öppna teoriböckerna snart om jag orkar.. Och om ungefär en och en halv timme kommer Sara hem, ÄNTLIGEN!!! Bara en ynka vecka har hon varit borta men det har känts som en evighet här hemma. Så ska träffa henne sen! :)
Later.



20 Juni

Nu har jag suttit och tittat på skärmen för länge. Jag har ingenting att skriva om, ingenting roligt iallafall och är rätt tom på insperation också för den delen. Kanske borde strunta i att skriva då men nej. Något måste jag komma med!
Jag har iallafall spenderat dagen med min familj m.m på en båt. Det var väl helt okej, åt got mat och hade trevligt trots de sega timmarna som gick. Stannade även till efteråt i någon liten buktik, fick med mig två ringar. Det tackar man inte nej till, inte alls..

Klockan är 11.. har inte gjort så mycket mera idag än att vara hemma bara och inte gjort någonting i stort sätt. Funderar på att strax krypa ner i sängen och sova..Ska nämnligen upp imorgon tidigt, ska vara på plats hos tandläkaren 07.10. Yeey, verkligen något jag ser fram emot- ligga i en tandläkarstol och spänna tandställning klockan 7 på mitt sommarlov. Får åka hem och sova sen igen. Senare ska ja in till stan, till Eweliva och fixa mitt hår igen. Äntligen! Vill inte gå runt med kort hår längre.. Så ska ja nog träffa mina flickvänner också om dom har lust att träffa lilla mig. Får slänga upp lite roligare grejer imorgon! Nattinatti


Hem ljuva hem

Hemkommen från Stockholm idag. Jag har haft två trevliga dagar där med tjejerna. När jag i vanliga fall åker till Stockholm så brukar det gälla shopping och konserter. Men nu åkte vi upp över natten bara för att köpa lite småsaker, och sedan bara ta det väldigt lugnt. Det var väldigt skönt att åka upp dit, även om det bara var två dagar. Vi har gått på stan, ätit och klagat på maten på en resturang, spanat in Cimon ifrån Paradise Hotel, suttit på Waynes i timmar och pratat av oss där även Malin fick sig ett ragg.. hahah
En liten del utav hur vi haft det, det var i vilket fall väldigt trevligt som det allti där med mina girlfriends.
Något som kändes väldigt fel var att vi inte gick in i nästan någon klädbutik när vi var där, syftet med att åka dit var inte att shoppa direkt och vi kände väl att vi har mycket annat som vi vill spendera pengar på. Hur som helst, vi gick inte in på Weekday, helt sjukt. Så vi bestämde oss för att åka upp snart igen och shoppa... Ett måste! Speciellt nu i sommar då det finns massvis med snygga kläder.
Dock så gick vi in på Åhlens innan vi åkte hem, självklart ska det komma en tjej och rekommendera nya
Armani parfymen och i samma sekund ja kände doften var jag fast.. Så någon påse sådär fick följa med hem =)

Vad har hänt mera då.. Jag var ju som sagt hos frisören innan vi tog tåget i torsdags. Bort med det bruna.. älskar brunt hår, tycker det är jätte fint men jag känner för en förändring faktiskt. Så gjorde en avfärgning och satte in ljusa slingor. Det blev jätte bra, men ljusare ska det bli.. Det lär ju ta ett tag men det kommer.
Men nu ska jag mysa här hemma med Mami, hyrde en film nyss och har lite gottigott här. Skriver här senare kanske! Pussiluss






JUNE/16

Sådärja, ny blogg..dock så är den som man kan se inte iordning gjord ännu. Men det kommer snart, då blir den fin. Sitter hemma i min soffa nu och bara tar det lugnt. Jag ska packa lite smågrejer tills imorgon då jag besöker vår kära huvudstad Stockholm. Jag och mina två favoritflickor Malin och Evelina är det som åker dit plus Evves mami.. Riktigt roligt ska vi ha det med lite små happenings i staden, mysiga uteserveringar, shopping och så vidare.
Dock så blir det att ställa klockan imorgon och upp till frisören. Lägger allt i Ewes händer då hon ska färga mitt hår, lite nervöst men hoppas på att det blir fint. Färgen visar jag här senare när det är helt klart..
Hm..vad mer? Evelina tyckte jag skulle börja blogga innan bloggen är färdig, men vad tusan ska man skriva om? Det händer inte så mycket för tillfället, har mest fastnat här vid datorn och läser alla möjliga bloggar man kan hitta. Det finns verkligen hur mycket som helst.
Kolla in mina finfina vänners R & E; http://becciisz.blogg.se/ & http://evelinadahls.blogg.se/


Min fina vän



Sommaren är framför oss. Nu kör vi! Kör bara!
Love you!

Kisses Evelina

RSS 2.0