my lovely friend.

Sjukstuga här hemma hos Caroline. Vi vaknade båda två med en förkylning osv. Usch. Men vi har roligt iallafall, bakade nyss chokladbollar stora som basketbollar. Så strax ska vi göra te och mysa lite (när vi pluggar dock). Skriver mera senare.. Puss och kram!

Haha fan så snygga vi är. Kan ju inte alltid vara på topp, eller?! Carrie jag tycker om dig fast du är UGLYYY.

aller à Paris avec mes filles



I veckan ska vi boka biljetter till Frankrike och där blir destinationen Paris.
Tillsammans med mina flickor åker jag dit. Längtar väldigt mycket efter en vecka i Paris! Ser det framför mig, vi tillsammans framför Eiffeltornet, sittadens på ett mysigt cafe eller springades runt i något stort shoppingcenter. Det kommer bli bra.

this has gone too far

Mysigt hemma hos Caroline ikväll och vi ska precis börja plugga. Innan det tänkte jag slänga ihop några ord här. Egentligen finns det inte mycket att skriva heller för den delen. Det jag gör om dagarna är att försöka peppa mig själv till att plugga, och det gör jag också. Jag önskar verkligen jag hade mera tid till mina vänner, och jag hoppas ni vet om det. Men att gå i trean är inte en dröm precis, just nu. Jag har äckligt mycket att göra innan stundenten, för den är inte långt härifrån. Jag har dock bara mig själv att skylla och jag tycker inte synd heller. Men thats the way it is.

Så därför ska jag och Carrie slänga fram böckerna, arbetena osv nu och sätta fart. Gjorde precis en kopp te. Alltid mysigt att vara här.


kisses dont lie

Godmorgon!
Sitter just nu i klassrummet, Coldplay i öronen och en varm choklad på geografilektionen. Det har inte blivit mycket gjort här inte.. Grupparbete och jag är ensam här idag eftersom Carrie är sjuk, så kan lika bra sitta här, tycker jag.
Anledningen till det är att (förutom att jag är världshistoriens lataste människa) jag känner mig inte tipptopp idag, fysiskt och pyskiskt. Usch usch, men att klaga hjälper inte. Jag ska iväg och äta skolans supergoda mat(?) Idag serveras det köttgryta och ris, som nästan alla andra dagar här på Hagagymansiet.
Känner att det är dags att sluta här.. Inte en lugn stund här, folk springer runt osv osv.. Skriver mera sen,berätta om helgen osv. Puss och kram

fashiontoast/snyggtjej







Sjukt snygg tjej! Jag gillar hennes stil och unika utseende starkt!

Nu ska jag slänga på mig lite kläder och träffa några vänner och umgås. Kisses and hugs.

Friday.

Äntligen är jag hemma. Hela dagen har bestått utav förberedelser inför min pappas 50-års fest imorgon. Jag och min syster har sprungit runt hur mycket som helst i lokalen och gjort allt möjligt. Allt för pappsen!!

Så min fredag blev stressigt och hade tänkt lite på att gå ut med tjejerna och dansat osv, men det hanns inte med så för min del blir det en lugn och välbehövlig fredag. Jag klagar inte! Puss och kram så länge.

Torsdag.

Jag säger godmorgon trots att det är lunchdags. Rätt sent gick jag upp idag, och kommer til skolan för att ha 0 lektioner. Inställt osv. Så nu vankas ett par timmar i skolans bibilotek för att plugga som bara den.

Ska gå och äta mat nu med tjejorna. PUSS

Te amo


night out with the girls












Jag älskar er.

Im just gonna stand there and watch me burn


People messing with your head

Jag undrar allvarligt talat hur vi ska klara av vintern som är här och som kommer bli värre. Det känns som att termometern sjunker mot minus mer och mer för varje dag som går. Men samtidigt är det onödigt att klaga när man kan vara positiv, visst? Det är fint med snö över hela stan, mysigt att sitta på ett café med tjejkompisarna eller bara vara hemma framför brasan med familjen. Jag tycker iallafall om det.

Idag startade jag dagen med ett Yoga-pass på Friskis & Svettis. Väldigt bra och givande, jag gillade det och ska definitivt göra det flera gånger. Väldigt avslappnande och härligt..

Planerna för dagen var att plugga till ett religionsprov men efter jag lagat mat så somnade jag och sov alldeles för länge. Nu är tiden och dygnet helt felvänt för min del, så nu ska jag försöka plugga lite grann..och titta på Paradise Hotel! Puss och kram

I think about you all the time

Måndag, ny vecka och nya tag.. Ja det borde jag ta, men just idag är jag för trött för att göra någonting överhuvudtaget..
Jag började iallafall dagen med ett träningspass på Friskis. Det var rätt roligt faktiskt, härlig kille som höll passet! Efteråt åkte jag, Carro och hennes mami hem till de. Så nu har vi ätit lite, tittat på film osv.

Sitter just nu och tittar på C när hon hon liten på vhs. Så otroligt liten och söt! Nej, nu ska vi ut och ta en cigg och bara umgås. Puss på er mina vänner.


you are beautiful my soulie

Party med mina flickor.

Igår vad jag ute och dansade tillsammans med mina flickor. Och alltid är det lika roligt, det är ren lycka att umgås med dom. Vi var alla hemma hos mig innan en riktigt galen natt och drack många goda drinkar.
Idag mår jag bra trots dagen-efter. Caroline älskling smög iväg imorse medans jag och Jennie sov kvar väldigt länge, för länge kan man tycka.

Nej nej nej, har missat början av Gossip Girl nu. Skriver senare. Pusssochkramar.


I will love you forever and ever

SACO-mässan

Idag har jag varit i Stockholm hela dagen på SACO-mässan. Det var riktigt bra upplagt faktiskt, intressant och jag fick med mig massvis med kataloger och papper hem. Så nu har jag något att läsa och fundera över. Gud, nu märker man verkligen att det inte alls är lång tid kvar tills allting är slut- Och allt nytt och roligt börjar! Så jag längtar, det är helt otroligt!

Nu sitter jag här hemma, lyssnar på musik och planerar lite saker. Alldeles strax ska jag sätta mig och plugga på ett historiearbete och filosofi. Det känns skönt att ha kommit igång med pluggandet nu.. ska hålla i det här!
Så kanske min kära vän Jennie kommer hit sen, hoppas hoppas. Alltid trevligt med hennes sällskap. Nu blir det en dusch och en kopp te på det. Puss och kram.




G6


Bokat!..

Yes, yes yes nu är det bokat och klart. Teoriprov och uppkörning väntas och därmed en jäkla massa plugg innan dess.

Ligger hemma i Malins säng nu och tar det lugnt med tjejerna mina. Men nu ska jag slänga på mig träningskläderna och vi ska bort mot friskis & svettis nu där ett Zumba-pass väntar på oss! Pussar och kramar.

I could really use a wish right now

Plugga flitigt halva natten, dricka flera koppar kaffe osv hos Malin står på schemat. Det låter antagligen inte så trevligt, men om ni visste vad jag viker mig av skratt tillsammans med M. Spelar ingen roll vad vi gör. Och just nu sitter vi och skriver på våra uppsatser, duktigt som vi är. Känner att nu när jag väl kommit i skott och börjat så ska ja få lite gjort ikväll också. Veckan kommer se ut såhär i stort sätt. Undantag på torsdag då vi, klassen besöker Stockholm på SACO-mässan. Det blir nog trevligt. Ingenting kan väl gå fel när man spenderar tid i huvudstaden, eller? Längtar till jag flyttar dit. Snart så.. Nu ska vi följa Jullan ut i kylan. Puss och kram på er mina fina vänner!

Monday morning

Hallå hallå!
Egentligen har jag inte tid att sitta vid datorn, jag har hur mycket plugg som helst. Och strax ska jag ta mig ner till stan och ägns några få timmar hos frisören. Lägger upp resultatet här senare ikväll.. Nu måste jag packa ner lite saker. Jag ska till Malin sen och bli kvar där över natten, mysigt. Puss och kram så länge!

Bra låt.


DRESS-ed up.



Dock inte världens bästa kamera+bild. Men får duga. Älskar min sammetsklänning!


Barnkalas!

Hemma från ett mycket trevligt barnkalas hos min kära syster. Två av grabbarna fyllde år. Dock ville bara en av de vara med på bild. Lillen fyller 1 år redan, tiden går för fort ibland. Massa presenter, gott fika, trevligt sällskap bjöd den här söndagen på! Och nu är det plugg som gäller, ska precis börja skriva på en inlämningsuppgift. Får inte missa Gossip Girl om en timme, får bli en paus då!






Something special









Fight the fight

Oj, det var visst ett tag sedan jag var här inne och skrev. Det har inte hänt allt för mycket de senaste dagarna iallafall. Mycket plugg och det är det ett tag framöver.
Helgen har inte varit särkild fartfylld men riktigt skönt att ta det lugnt ibland. Jag och Jennie hängde nyktra på Otten ett tag och tog de lite lugnt. Det led visst till mycket god dricka och dans! Det blev en trevlig kväll det.

Nu ligger jag fortfarande kvar i sängen, lyssnar på musik osv. Strax ska jag ta mig upp, ta en dusch, äta lunch och vidare på kalas för min systers barn! Mysigt! Skriver sen. Puss och kram mina vänner.


I MISS YOU

Godmorgon!
Egentligen borde jag ha varit uppe för flera timmar sedan men jag hade så ont i magen när jag vaknade och var otroligt trött så jag låg kvar och gick upp för en stund sen. Så nu har jag klätt på mig lite och står och lagar mat nu!
Skriver senare.. ska sitta ett par timmar på körskolan idag och sedan mera plugg. Puss och kram

EMA/RIGHT NOW




Missa inte EMA som går på Mtv just nu. Jag har precis duchat och ätit så nu ska jag krypa ner i soffan med en kopp te och teoriboken. Puss och kram.

Girls gone wild

Nu är jag hemma igen i Norrköping, och trots att jag tycker om att bo här så är jag så otroligt trött på det. Det är en mysig och fin stad. Men Stockholm är så mycket bättre. Jag älskar varenda del med Sthlm och jag älskar att vistas där. Så det var skönt att bara boka en tågbiljett och åka dit över helgen spontant. Och fyfan så trevligt jag har haft det. Och så kom min bästa vän upp på lördagen och hängde med oss. Har träffat väldigt många trevliga människor, dansat och druckit många goda drinkar på Bridge! Osv osv osv...

När vi satte oss på tåget förut så ja, vi var inte på det bästa humöret. Kanske låter larvigt, men vi ville verkligen inte åka hem. Trivs så jäkla bra där i jämförelse med här.. Dock så kan det ha varit den roligaste tågresan jag har gjort..Jag och Jennie, världens bästa tjejer!
Vi glömde helt bort kameran som låg i väskan så det blev inga bilder. Hittade dock en från Bridge.


Its been a long time

Helgen kvar, sedan är lovet slut och därmed börjar skolan igen. Men nu ska jag koppla bort de tankarna och njuta av att det är helg. Hinner inte skriva så mycket, ska åka ner till tågstationen om några minuter och ta tåget mot vår fina huvudstad. Jag älskar verkligen Stockholm, så fint! Stannar där över helgen och umgås med trevliga människor. Och så kommer min bästa vän upp på lördag! Blir nog riktigt bra. Puss och kram.

Never say never

Anna kom över förut och har varit jätte gullig och fixat mitt hår. Hon färgade det (ljusare) osv. Blev nöjd! Så nu är jag finare i håret! =) Nu ska jag göra lite mat sedan krypa ner med teoriboken i soffan! Puss och kram.
)

P!nk - Raise Your Glass


Riktigt grym låt av Pink så lyssna!

Simply the best

Jag skojjar inte när jag säger att jag var livrädd när vi såg Beck filmen förut. Dock så är jag väldigt mesig när det gäller läskiga filmer. Men jag brukar fasen inte bli rädd för Beck, haha men tycker inte alls om när saker och ting bara dyker upp sådär när man inte är beredd. Mamma och jag flög upp i soffan, bokstavligt talat.
Haha ja men hur som. Nu har jag lagt mig i sängen men fick precis ett gulligt sms utav Sara som frågade om jag ville komma över och dricka lite te och mysa. Så på med myskläderna och springa över! Hörs imorgon. Puss och kram.

To the moon and back

Idag har jag umgåts med min lillasyster Evelina hela förmiddagen. Vi gick en sväng på stan och kolla lite presenter osv, sedan tog vi en höstpromenad. Dock var det väldigt kallt men vi överlevde. Efter att ha gjort lite ärenden så åkte hon hem och jag satte mig på körskolan. Och det gick suuuper! Så nöjd är jag och ännu mera taggad nu på att plugga tills provet kommer. Uppkörnings och teoriprovs-tid bokas imorgon!

Efter körskolan tog jag och jennie en liten promenad, och därefter satte oss vid kärlekstunneln och pratade ett tag. Alltid lika trevligt. Världens finaste vän är hon!
Nu har jag precis ätit god mat här hemma med familjen och nu väntas en Beck film tillsammans med dem. Jag måste även läsa lite teori sen också. Men nu är det mys på hög nivå! Puss och kram.

Pic; Evelina, Fotograf; Sara Frejd
(Saraafrejds.blogg.se)


Godmorgon!

Godmorgon! Idag är jag uppe rätt skapligt trots att jag kom i säng rätt sent igår. Har precis bakat lussebullar med mamma och Evelina, mysigt! Nu tänker jag ta det lugnt bara och inte göra något speciellt, det är jag rätt bra på.. Får skärpa mig. Och så känner jag mig helt slut, men nya tag i idag. Lite senare ska jag ner med min lillasyster och göra lite ärenden. Bla så ska hon pierca naveln. Efter det ska jag ta böckerna och sätta mig på körskolan i ett par timmar. Så idag blir det mycket plugg! Later.


Mys med tjejerna!

Ikväll har jag haft besök av mina favorittjejer. Vi har tagit det lugnt och myst bara, tittade på Paradise, var iväg och åt osv. Nu är det lungt bara, dom har åkt hem och jag gör inte alls mycket. Klockan är rätt mycket den med. Jag ska nog krypa ner i sängen nu och titta på film. "The social network" tänkte jag se, får se vad den har att bjuda på.
Skriver massa mera imorgon istället, är rätt trött nu. Puss och kram, sov gott mina fina vänner.

Snygg tjej!

Jag ska ut på en ytterligare promenad, den här gången med min vän Johline. Det skadar aldrig att gå ut och gå och mysigt är det. Later.
Kolla in den här snygga tjejen så länge- http://nyheter24.se/modette/angelicablick

I CANT STOP THINKING ABOUT YOU

Hemma efter en långpromenad, var ute och gick ensam faktiskt. Det är rätt skönt ibland, rensa tankarna lite. Fast ärligt talat så gick inte det så bra. Men men, nu har jag iallfall tagit en dusch och ätit lite. Nu sitter jag och tittar på Top Model, får inte missas. Funderar på vad jag ska hitta på. Det är ju lov så kan stanna uppe läänge. Så antingen ska jag ligga kvar i soffan och se på tv/plugga eller iväg och träffa tjejerna. We'll se. Puss och kram.

<3



Min underbara vän. Tack för att du är just du, vi behöver varandra.
Du och jag, vi hör ihop.

As we go on
We remember
All the times we
Had together
And as our lives change
From whatever
We will still be
Friends Forever

RSS 2.0