Jealous girl

Redan torsdag, så skönt med fredag och helg snart. Jag tycker att veckorna går så otroligt snabbt, positivt menat alltså. Idag jobbade vi lite på projektet i skolan och har valt resemål iallafall. Marocko blir det! Jag har ingen aning om hur det är där så måste kolla mera om det.. tittade på bilder och det såg otroligt vackert ut. Sedan lunchade vi på stan innan min körlektion. Den gick som den gick.. haha nej det gick bra förutom att jag körde fel väg TVÅ GGR samma väg..det slutade med att vi båda satt och asgarva.

Nu ska mallan hämta upp mig så ska vi till Johline och plugga heeela kvällen lång. Inte alls roligt men. Hörs, PUSS.

NEW BOOTS



Shopping med EM.

Sitter framför tvn och tittar på Idol med mamma och pappa, rätt mysigt. Men jag tänkte slänga upp ett par bilder på vad som inhandlades på den impuls shoppingtur jag och Malin tog förut. Haha bara skinnkläder.. Men men. I like it!

Nu ska jag titta på Idol och äta lite nachooos. Puss

Fransjacka från H&M


Väst- Monki



Skinnbyxor H&M



Love kills

Hallåå! GOdmorgon skulle jag säga nu, sovmorgon idag också. Så kom jag precis till skolan och fick reda på att vissa lektioner är inställda så här sitter jag ensam och väntar på min lektion som börjar vid 14.20. Inte allt för roligt.. men jag ska faktiskt plugga den tiden så jag får lite gjort. Det behövs verkligen så ska köpa kaffe nu och sätta igång.

Ska visa två fina saker som följde med mig hem från stan igår senare. Puss och kram!

Godmorgon!

Godmorgon! Jag fick inte så mycket sömn inatt så jag tog lite sovmorgon. Men nu har jag precis ätit frukost och ska strax ta mig upp ur sängen och ta mig ut. Tänkte dra ner till stan ett tag och handla lite innan ett hårt pass på Friskis väntar. Sätter mig nog på Espresso och tar en kaffe och läser lite, måste få lite arbeten gjorda.
Nu ska jag leta fram någonting att ha på mig! Puss och kram.

Bild från i sommras som Sara tog på mig. Saknar mitt mörka hår lite..

Film och te.

Nu är jag precis nyduschad, färdig för sängen. Eller nu var jag inte helt ärlig, jag borde egentligen sitta uppe halva natten och skriva klart historiauppsatsen..men det går inte idag bara. Så nu har jag gjort en stor kopp varmt jordgubbste och krypit ner i sängen. Tänkte titta på The notebook och försöka inte fälla några tårar, väldigt vacker film. Sov gott! Puss och kram!


bloggers and clothes

Tittar runt lite på bloggar och hittar en massvis med snygga saker som nu finns på min inköpslista. SE på bilderna.. Imorgon: Shoppa!

Riktigt snygga skinnbrallor från H&M.

pic: http://nyheter24.se/modette/victoriatornegren/



pic: Kenzas.se




Fransjacka från H&M 499 kr.
Hittade bilden på Esmeraldas blogg. Kolla in den! www.ndotter.se








LAZY DAY.

Känner att jag är helt tom på ord och då är inte bloggen ett bra första val. Men mååste få skriva av mig lite. Det blev en kort dag i skolan pga inställd idrottslektion. Skönt men dock hade jag velat träna. För nu jäklar ska jag komma igång med träningen. Hur som, när jag kom hem skulle jag börjat skriva på en uppsats som ska vara inne imorgon som inte har blivit gjord ännu. Och vad händer? Jag somnar, fan fan. Nu ska jag äta mat med fammiljen och smågrabbarna är här också. Skriver mera sen.. Puss och kram!

Söndag

Jag är så anti-söndagar. Idag har jag lunchat med pappa och min lillasyster som var hemma över helgen. Så nu är de och lämnar henne..och jag är ensam hemma, väldigt skönt men ensamt. Jag funderar nog på att göra kaffe och ut och ta lite luft, dock så är det väldigt mörkt och kallt ute nu. Krypa upp i soffan kanske är skönare?! Men mat måste jag laga också.. Usch så jobbigt allt låter va? Det är helt enkelt inte min dag idag.

För att komma med någonting positivt iallafall så har jag haft en väldigt väldigt trevlig och lyckad helg med mina favorittjejer. Vi har firat Fia och bjudits på god mat och vin, utgång både fredag och lördag..Mycket springande ute på krogarna nu. Så en söndag kanske behövs iallafall?
Får se om jag får tag på lite bilder från helgen.. ser lite tråkigt ut annars. Nu ska jag laga någon mat, puss och kram.

FREDAG

Så otroligt skönt med fredag! Ikväll ska jag fira mina fina flickvänner som fyllt år. Det blir middag,drinkar, dans osv hos Fia innan vi gör norrköpings gator osäkra. Jag får skriva mera här senare, nu ska jag och johline gå och äta skolans extremt goda mat..


Fotograf: Sara Frejd

Mys med familjen

Väldigt skönt att krypa ner i soffan, framför Idol som börjar om några minuter. Ska äta lite och bara umgås med mamma och pappa nu. Imorgon kommer lillsyrran hem också! Har inte så mycket mer än så. Hoppas allla har än mysigt torsdagskväll! Puss på er mina vänner.

By French connection

Blå klänning från French connection som finns på Nelly. Hittade den på Kenzas blogg förut. Åh, det skulle passa bra i min garderob.

High on you

Hej! Det är redan torsdag, det känns som att dagarna bara springer förbi. Och även idag stannade jag hemma, min hals sa ifrån för att gå till skolan. Jag blir aldrig frisk.. förkyld, hostar och nu halsen. Dock så hade jag körlektion som jag inte hann att avboka så det var bara att köra. Och det är jag glad att jag gjorde, för det gick jätte bra och så mådde jag bättre utav frisk luft.
Efteråt åkte jag och fotade en stund med Sara, bilder kommer när jag får de av henne. Om någon är intresserade av att se. Nu kom jag precis hem, självklart har jag oturen att må dåligt igen. Haha mycket klagande från min sida här. Ingen bra dag för att blogga. Så jag ska göra lite te, sätta mig i soffan med skolböckerna. Later, puss.

En gammal bild Sara har tagit på mig.

Tisdag

Hallå hallå!

Idag är jag helt och hållet inspirationslös. Om man nu kan säga så. Jag har haft en riktigt mysig hemma-dag med Caroline och Malin. Vi åkte iväg och köpte mat, sen låg vi i sängen och tittade på OC i flera timmar. Hostar fortfarande och var otroligt seg tidigare idag så det var skönt att stanna hemma.
Annars så har jag övningskört en del idag, gick super. Hm.. sen har jag nyss lagat mat och ätit tillsammans med Lucas, min systerson. Och nu ska jag fixa iordning mig lite och sedan möta upp ett par tjejer på Munken och umgås med de ikväll. Jag får se om jag har något bättre att komma med till kvällen, det har jag säkert! Puss och kram.


fit for fight

Nu bär det av mot Friskis&Svettis för ett riktigt ordentligt träningspass med hela gänget. Efter det ska jag möta upp min vän Sara för en fika och umgås! Skriver senare. Puss och kram!

ACNE SHOES

"I wanna be a billionaireeee" Nej man allvarligt talat, kolla in skorna. Riktigt riktigt snygga och skulle passa mina fötter så bra..


H&M By Night Collection- elin kling


H&M By Night Collection.


Hittade precis den här bilden på Elin's blogg. Jackan med fransar är från 
H&M och kommer ut i butik i slutet av september tror jag det var. Gissa vem som kommer vara där då?!



Time to get back

Min bästa vän Jennie befinner sig just nu på Londons gator. Hur avundsjuk tror ni inte att jag är? Jag önskar jag var där med henne nu. Trots att det bara handlar om ett par få dagar hon är borta så saknar man den lilla plutten mycket. Så imorgonkväll anländer hon äntligen hem! ;)

NU; Dusch sedan krypa ner i sängen och titta på Solsidan.

Ego-boost by bella


Ska göra som många andra- Börja läsa Isabellas bok. Den verkar vara riktigt bra!

Sunday night

Hallå! Haft en lika bra helg som jag? Helt galen med ett enda ord. Jag och Malin, min underbart roliga Malin åkte hem och firade Jeffe som fyllde 21. Väldigt trevlig kväll här med ett härligt gäng brudar. Vi åkte senare in till stan och Hugo och hade minst lika roligt där. Och som ett bra avslut av natten blev det bubbel och bastu. Tack allihopa för lördagskvällen! Idag ni folk, har jag och Malin legat i sängen hela dagen, så blir det när man kommer hem vid halv 7 på morgonen.. Vi hyrde film sen, åt god middag och hade det supermysigt hos henne innan jag åkte hem. Nu ligger jag i sängen, äter lite kvällsmat och tittar på tv. Såg även lite på Valvakan nyss också, tror starkt på att Moderaterna tar hem vinsten. Dock så röstade jag inte på något parti, känner mig inte så insatt. Jag ska iallafall krypa ner nu och fortsätta med det jag gör och sedan sova. Här kommer ett par bilder från gårdagen. Sweet dreams.









My feelings for you

LÖÖÖRDAG! Great, great, great. Min magkänsla säger här att det kommer bli en galet bra lördagskväll. Jag och Malin ska med Nicoline och fira hennes vän som fyller 21 idag. Grattis! Det kommer säkerligen bli en kul kväll + utång.


Jag ligger fortfarande i sängen : minus. Jag ska skriva klart här och strax upp och ta en dusch, slänga på mig lite kläder och in till cityyy och inhandla ett par småsaker innan jag drar med mig Mallanbrallan hem till mig igen. Vi hörs sen, puss och kram.




Beslutsångest

Tidigare idag jublade jag nästan för att det är fredag. Och vad gör jag nu? Jo, jag sitter hemma och tittar på idol. JAg har verkligen beslutsångest, en lugn kväll med vänner eller om jag ska ut ett tag med tjejerna. Åh, äsch det återstår att se.. Puss och kram, ha en bra fredagskväll!

17/9

Det lönade sig att sitta uppe halva natten och nöta in judendomen i huvudet. Jag och Calle satt uppe länge. Så nyss klarade jag av det skitbra. Nu ska jag ta freedag och njuta av att det är helg. LATER.

Slow dancing in a burning room

I will fight for you till your heart stops beating


Jag slänger på mig lite varma kläder och tar mig in till stan. Jag måste ut och rensa tankarna en aning, det behövs verkligen. Min vän Calle är ute och äter med ett gäng så åker in så länge, sen hem till honom och nöter inte allt om judendomen i huvudet. Hur ska det gå? Mitt huvud känns fullt med saker och ting för tillfället. -Men det är sånt som måste göras, speciellt när man har prov imorgon. Men imorgon är det också fredag, FREDAG, FREDAG. Så otroligt skönt och jag ska ta vara på exkat hela helgen och det sista jag ska göra är att sova bort dagarna.
Nu är frågan, vara duktig och ta cykeln till stan eller spårvagnen. Det återstår att se, skriver mera senare. Puss och kram.

a day off

Godmorgon godmorgon! Idag valde jag att stanna hemma, ligger och hostar som bara den. Jätte jobbigt.. Så nu ska jag upp och göra pannkakor och te. Sedan krypa ner i sängen igen, dock med skolböcker/historiafilm osv. Någonting vettigt måste göras idag känner jag. Puss oh kram.

Halkan avklarad

Nu är Halkan avklarad för min del. Har tillbringat ett par timmar där och lärt mig en del. Nu är jag tillbaka i skolan för att plugga religion. Jag har inte alls mycket mer att komma med tyvärr,ska sätta mig och skriva ett arbete nu om "Livets mening" sedan åka iväg en sväng med tjejerna innan vi börjar. Fortsättningen av veckan är det plugg som gäller, religion och teori. Jag ska klara det här!!

Halkan imorgon!

Yes, imorgon kör vi Halkan. Jag har varit nervös hela dagen men alla säger att det är roligt och ingenting att vara rädd för. Så det känns en aning bättre nu. Det kanske blir kul trots allt! För ja, nu jäklar ska jag snart ha mitt körkort!

Nu ligger jag hemma i sängen, ska titta på en film på tv och sedan läggdags. Jag känner mig rätt duktigt idag ändå, har pluggat in hela judendomen i huvudet. Prov väntas på fredag och jag vill göra bra ifrån mig! Men i vilket fall, sov gott! Puss



grattis mallanbrallan

Vet ni vad jag gjorde igår? Jag åkte bil i stort sätt hela dagen. Min bästa vän Malin överraskade mig på morgonen med att hon klarat körkortet. Jag blev så otroligt glad jag och stolt över henne. Nu är det snart min och Caroline's tur. Så ja, vi åkte runt i bilen, sljutsa vänner, lyssna på musik osv. Jag var även uppe hos Ewe (frisören) och fixade mitt hår. Får slänga upp en bild senare ikväll. För nu är ska jag tillbringa hela dagen här hemma hos Carro med Malin & Johline. Vi ska snart hämta mat, plugga en massa och umgås. Mina favoriter.

just the way you are

Hur länge kan man vara förkyld? Jag vet inte äns hur lång tid jag varit det nu. Dock så kan jag tänka mig att man får skylla sig själv en aning när man springer ute och partar hela helgen.. Så ja, nu ligger jag nerbäddad i sängen och hostar som bara den. Jag borde även tänka på att sova om ett tag också, för imorgon bitti ringer klockan tidigt. Ska köra en sväng med pappa och efter det körlektion vid kvart över 7. Jag är ingen morgonmänniska. Men när jag kört klart väntas ett pass på friskis&svettis, då piggnar jag säkert till. Hmm.. Skola, ännu ett träningspass och sedan avsalutar jag dagen med frisören. Ewe ska göra mig snygg i håret, äntligen! Puss på er mina vänner.

Happy birthday

Igår firades vår fina vän Evelina, 17 år. Min stora flicka, hon är verkligen amazing. Vi ska vara glada som har henne, verkligen. Hon bjöd hem alla tjejer till henne och bjöd på god mat. Vi tillbringade timmar tillsammans och hade det trevligt, skratt, drinkar, dans, spel osv osv. Framåt natten åkte jag och de flesta ner till Dehli/Hugos. Det blev en helt sjuk kväll, lyckad är det rätta ordet. Jag älskar mina favoriter, vi har det alltid så otroligt roligt tillsammans. Att skratta och vika sig dubbel med er är amazing.
















H. Hellström


-Han är en gud.

Plugg och mys

Är hemma hos Caroline med Malin och pluggar teori duktiga som vi är. Har inte så mycket att skriva..så struntar i det. Får bli mera när jag kommer hem Nu ska vi fortsätta med det vi gör och äta massa gott. :) Puss och kram.

Sweet dreams

Har varit ute en sväg med Johline ikväll, alltid lika trevlig. Och så kom jag fram till nu att min blogg ser tråkig ut, mer bilder måste komma upp.. det får jag ordna imorgon. För nu är det dags att sova. Ska upp imorgon bitti till Stadium aren för att sitta och titta på när resten av eleverna "leker på hagaborg" helt och hållet opepp, kommer sitta när jag hosta. Men bra att vara där ialalfall kanske(?) Sov gott!

7/9

Ni vill inte veta hur jag mådde igår. Rakt på sak, jag var ultrablond igår när jag kom hem efter jag färgat håret. Mina tårar rann som på ett litet barn, herregud. Så idag åkte jag till frisören gömd under en gigantisk halsduk. Så gulliga är de på Klippoteket! Så nu ser jag normal ut igen, det är faktiskt fint! På måndag ska jag tillbaka och fixa lite mera, klippa osv. Visar någon fin bild då! Nu ska jag umgås med Jennie och Lina. Puss

Jag kommer sakna mitt bruna hår....

Jag sitter och tittar på mina bilder på datorn här och jag insåg just att jag saknar redan mitt bruna hår. Jag har ljusbrunt nu, och var nyss iväg och inhandlade två blonderingsfärger. Och om ett tag kommer som sagt Nicoline hit och umgås och hjälper mig. Gud, undra hur det kommer bli. We'll see..

Duktig som jag är så ska jag plugga lite, eller plugga.. jag ska kolla på två videofilmer som min lärare lånade ut till mig. Det är till ett arbete i skolan, så för en gångs skull ska jag börja i tid. Ja, så nu ska jag skriva om "Barnslavar" Jätte hemskt. Puss och kram, hörs sen.

Föressten, jag kan inte rekommendera filmen jag såg förut. "I rymden finns inga känslor" Den var väldigt kort och inte alls bra, ingenting att se tyvärr.


En sjuk Malin

Idag blev det en kort dag i skolan, gick hem efter lunch. Min förkylning och även hostan som också hittat hit tog över. Så nu är jag hemma bara och vilar mig, ska se på en film nu. "I rymden finns inga känslor" Vi får se hur den är sen.. Om ett tag, lite senare ska jag faktiskt ta mig ut igen, är inte döende direkt så. Jag ska möta upp Nicoline så ska vi köpa mera färg till mitt hår. Ååh spännande och nervöst som bara den. Ikväll ska vi vara anting här eller hos Nicki och fixa iording mitt och hår och bara umgås. Mitt hjärta!

cimon




www.tv6.se/cimon
Jag är fast, han är jävligt snygg och hans blogg är inte annat är bra. Här har vi någon som bjuder på sig själv och lite till. Han är rolig och sig själv+. Och bra texter skriver han också. Check i t out.

Hemma från huvudstaden

Hallå!

Nu är jag hemma igen efter två dagar i Stockholm. Det blev en spontan utekväll med ett gäng grabbar, satt ute på en väldigt trevlig och mysig klubb och drack gott. Träffade trevliga människor och hade det trevligt. Jag har även varit inne i stan med Rebecca som också var där i helgen. Och idag blev det en hel mysdag på Kungsholmen med trevligt sällskap.

Jag vill verkligen flytta till Stockholm. Det är så otroligt vackert där överallt. Jag älskar allt som har med vår fina huvudstad att göra. Jag är lite avundsjuk på min vän Evelina som precis flyttat dit. Just det, jag åkte hem till deras fina hus på Värmdö. Otroligt mysigt. Där åt vi glass & hallon innan jag, Evelina och Henrik åkte hem till Norrköping igen! Nu ligger jag i sängen och ska strax sova, imorgon är det skola återigen... puss och gonatt.

Mot huvudstaden..

Sitter på tåget upp mot Stockholm nu,alldeles ensam. Men faktiskt rätt skönt,musik och skvallertidningar. Är framme om ungefär en halvtimme och då ska vi se hur det går för mig att hitta till lägenheten på söder.. Skriver mera sen. Puss och kram

Med mina favoriter ikväll

Haallå! Jobbig dag, så inga direkt kommentarer. Johline, Thina och Evelina hämtar upp mig om några minuter så är rätt stressad. Vi ska en sväng och köpa lite saker, hemligt tills vi ser resultatet ikväll. ;) Skriver mera ikväll. Annars ska ja tillbringa kvällen/natten med mina fina tjejer! Puss så länge

Låt bilden tala för sig själv- som sagt, dålig dag.


J.R

Nu är jag hemma, har varit ute med Johline i regnet. Vi har suttit och pratat om allt mellan himmel och jord i ett par timmar. Vilken otroligt fin människa som jag älskar något enormt. Så tacksam att hon är min vän, min glädjespridare! Såna här promenader kommer det bli mycket av känner jag.
Vi kände iallafall att nu avslutade vi och gick hem till var och en. Det är trots allt en dag imorgon, börjar dock vid 11 så det blir en skön sovmorgon. Just nu ligger jag i sängen, tittar på tv och äter lite fruktsallad som mami gjorde förut. Jag är jättetrött så efter programmet ska jag sova. Sweet dreams min fina vänner!


Tankar och solnedgång

Jag är inte någon som sitter och skriver ner mina känslor direkt. Det har jag inte bloggen till, utan min familj och vänner. Men det är ett undantag för ikväll, för jag känner mig så ensam. Allvarligt talat så har jag inte än aning om vart alla finns ikväll. Jag tror det är bäst att sätta punkt redan här. Jag ska nog ut och ta en promenad, rensa tankarna lite. Och vet ni, himlen är så otroligt vacker just nu, den lyser verkligen rosa..


RSS 2.0