Halloween/girlsnight



Halloween-firandet hemma hos Johline blev som alltid riktigt bra. Jag älskar alla mina tjejer så mycket och har alltid så roligt tillsammans med dem. Efter mycket trevligheter hos J så åkte vi ner till Hugo som bjöd på mycket. Många trevliga människor, mina flickor, goda drinkar, dans osv. Sedan tog jag och Vanessa taxi hem och sov!
Idag ska jag ligga i sängen i princip hela dagen, jag har inte ork till någonting.

Malin och Jag var på Mist igår och sminkade oss innan vi träffade tjejerna!


Slänger upp mera bilder när jag fått dom! =) Puss och kram.

FREDAG!

Äntligen helg igen, och lov efter det. Så himla himla skönt och det behövs verkligen. Idag var det en rätt lång dag i skolan och jag kämpade mig igenom det, var helt slut efter att vi jobbat igår. Och så träningsvärk på det.. Inte lätt ibland! Haha. Hur som, efter skolan var jag och Malin iväg och shoppade i stort sätt hela dagen. Vi fick lite saker med oss hem till imorgon bla. Vad jag/vi ska ha på oss lägger jag upp bilder på imorgon. Jag vill ha lördag nu, min magkänsla säger att det kommer bli en riktig toppenlördag! Så vi litar på den.. och går och lägger mig, jag är helt slut. Puss och kram, sov gott!

Jobb avklarat!

Åh fyfan, nu är jag hemma efter ungefär 10 timmars jobb. Jag och tjejerna har kämpat hela dagen. Men nu är jag hemma, har tagit en dusch och ätit lite kvällsmat så nu tar jag det bara lugnt. Snart är det dags att sova i vilket fall eftersom att en skapligt lång skoldag väntar. Men det är fredag, alltid lika skönt!
Känner att det kommer bli en toppen helg!
Och så Halloween på lördag, vad ska man klä ut sig till?

Puss och kram

LANVIN + H&M





Lanvin for H&M kollektionen kommer ut i butikerna 23 november. Cant wait!

For a moment i was standning still

Gud nu kom träningsvärken i kroppen sen gårdagens skivstångspass på friskis och svettis. När jag väl tränade så var det inte sjukt jobbigt, det gjorde mera ont i ryggen/axlar med tyngderna. Men nu idag känns det i låren osv. Men men träning ger resultat, så nu ligger jag i!
De senaste dagarna har det inte hänt så mycket, skolan, hemma och pluggat/sovit så har inte funnit mycket att skriva om i bloggen. Och ikväll står mera plugg på schemat. Teori och religion. Jag ska alldeles strax övningsköra till Caroline och stanna där tills imorgon. Riktigt mysigt ska vi ha det. Skriver senare.. Puss och kram så länge.

Studentmössan beställd!

För ett par dagar sedan hade vi mössprovning i skolan och nu är den fina studentmössan beställd. Det känns helt underbart bra! Men samtidigt är det en aning läskigt, tiden går så otroligt fort. Det är redan oktober, jag tycker veckorna springer förbi. Och det betyder att det kommer gå fort, snart kommer vi stå där med mössorna på. Så nu är det dags att ta tag i saker och ting. Men hur gör man det? Jag har motivationen i mig, men jag kommer ändå inte igång med de saker som måste göras, i skolan först och främst. Skulle behöva någon som drar och sliter i mig och tvingar mig att plugga. Så imorgon, då ska jag börja med allting som ligger som en stor hög. Jag känner att den får inte bli högre nu.
Så nu ska jag krypa ner i sängen och sova. Imorgon väntar en ny dag med skola och ett hårt träningspass innan mera pluggande. Sov gott mina vänner! Puss och kram.



I CANT EXPLAIN THE FEELING

Nu är verkligen hösten här, och därmed kylan. Alla löver har fallit från träden nu och det är så himla mysigt. Jag tycker verkligen om den här årstiden. Det är så mysigt att sitta inne med vänner, eller på ett cafe och dricka varm choklad. Så hösten och vintern- Du är välkommen. Men dock så vet jag att jag kommer under den här tiden skrika och klaga ett tusentals gånger på kylan.. Men det är en annan sak. Idag är det söndag igen, ångestdag inför morgondagen då det är skola igen. Sånn vilken tur att veckorna går så fort då!
Idag mår jag ändå rätt bra, förvånandsvärt. Det blev rätt många drinkar och shots hos Rebecca igår. Vi var en massa tjejer som hade riktigt trevligt hemma hos henne, med dans, lekar osv. Riktigt härliga tjejer, tycker verkligen om att vara med dom. Kvällen slutade inte som tänkt, men ändå suuperbra!
Nu har jag tänkt att börja plugga, så kommer Jennie hit strax. Det blir en lugn kväll med plugg och god mat tillsammans med Jennie och familjen. Puss så länge.



FÖRSTA SNÖN!

Yes, första snön ligger nu på backen här i kalla Norrköping. Jag har alltid tyckt om den första snön, så vi sprang nyss ut en stund. Men usch, jag tänker bara på hur jäkla kallt det kommer bli. Det ska ju tydligen bli den kallaste vintern på 1000 år..Är inte det helt sjukt? Men det finns inte så mycket annat att göra.. Bara försöka överleva ;) Nu ska jag tvätta bort smink osv, sedan krypa ner i sängen tror jag. Hoppas snön är borta imorgon bitti... PUSS

Mys hemma hos Malin

Malin är ensam hemma, så jag, johline och joacim har invarderat hennes hem. Och vi har riktigt treevligt. Dock så insåg jag för en stund sen att klockan är rätt mycket eftersom att jag ska upp tidigt. Tandläkarn väntar 08.10 och därefter skola till 4, vilket känns sådär. Men det är trots allt FREDAG! Så bra, jag är frisk och en trevlig kväll tillsammans med tjejerna väntar. Avslutar här, puss och kram.




Kavaj från Only


Gillar den här blåa kavajen från Only. Hittade den på Kenzas.

My sisters keeper

Ensam hemma och har precis gjort en god pasta/kycklingsallad. Och nu sitter jag framför brasan och tittar på My sisters keeper. Det är en film jag tycker alla borde se, otroligt fin. Fast jag ska nog plugga lite nu också på ett historiearbete som jag lovade mig själv förut. Alldeles för många tårar fälls till den här filmen så kan plugga istället.
Puss så länge.


Just a dream

Nej, nu är jag trött på att vara sjuk. Dock så mår jag ändå rätt bra idag men har en så kallad feberfri dag som sagt. Det dök upp lite oönskade saker så jag har fixat det klart nu, så skönt! Hela kvällen kommer bestå av plugg och mycket kaffe.
Men innan det så ska jag iväg och luncha med min bästa vän Sara. Den finaste människa som finns- you can't even imagine. LATER.

Bild från Saras student. Jag saknar redan sommaren..


LKPG OCH TRÄFFADE HÅKAN HELLSTRÖM

Fortfarande sjuk, men första dagen jag kunde ta mig ut. Tog bilen med tjejerna till Linköping, till Håkans signering. Jag tror fortfarande inte att det är sant att jag har träffat honom, kramat honom osv.. Haha underbart. Håkan är någonting stort för mig. Det var skönt att få komma ut lite, se dagsljus och få frisk luft och även lite mat i magen.
Imorgon ska jag stanna hemma från skolan och ta det lugnt, ha en feberfri-dag. Det behövs, för jag är inte helt frisk. Hela min hals gör riktigt ont. Men slut på klagandet. Nu ska jag stänga ner datorn, krypa ner i sängen och titta på en film. Sov så gott ♥






Måndag

Guess what? Det är måndag och jag är fortfarande sjuk.. Fan jag blir galen snart och så känner jag mig äcklig. Ska ta en dusch. Ja, roligare än såhär blir det inte.

LÖRDAG

Fyfan det är fredag och jag ligger hemma sjuk. Jag vill ut och dansa med mina tjejer i ett par höga klackar, dricka goda drinkar och träffa alla trevliga människor på Hugo. Och nu är det en hel vecka kvar till nästa helg. Men ja så är läget.

Min älsklingscaroline ringde nyss, hon är också lite sjuk och vi bestämde oss för att vara det tillsammans. Så hon kommer hit lite senare så ska vi mysa med film osv. Nu väntar jag och mamma på att resten av familjen kommer hem så ska vi äta tillsammans <3

Fan va taggad jag är..

JAA!!

JAAAAAA!!!!! IFK Norrköping TILL ALLSVENSKAN, Sååå jävla härligt!! 2-1 mot ängelholm.

Gubben i lådan


Fredagsmys

Mamma är på fest med jobbet, så pappa, jag och min lillasyster är bänkade framför Idol med lite gott. Väldigt mysigt faktiskt. Jag mår inte alls bra.. usch. Så jag sitter här med Håkan i hörlurarna och bara tar det lugnt.
Och så är jag irriterad på mitt internet som inte fungerar som det ska.. åh. Men nu ska ja vara positiv så kanske det fixar sig snart. Jag skriver väl senare eller imorgon. Puss och kram.

Bjuder på en bild på min syster.

stay-ups by V

Jag gillar verkligen Victoria Törnegren som bloggar på modette. Riktigt fin stil har hon.

Jag hittade dessa två bilder, såhimla snyggt det är med Stay-ups. Varför har inte det varit inne förut? Det måste inhandlas.



Friday

Fredag, äntligen helg. Dock är jag inte frisk ännu. Så jag har stannat hemma från skolan idag och legat i soffan hela dagen och gör det fortfarande. Det blir verkligen långtråkigt till slut. Vilken tur att det finns hundratals bra bloggar att spana in då! Jag älskar att titta in på massa bloggar och få inspiration till saker och ting. Hm.. annars så tar jag tabletter mot halsen, huvudet osv och hoppas på att jag ska bli frisk. Jag som hade planer med tjejerna ikväll, det blir ingenting nu. Så imorgon ska jag vara frisk och ut och ha trevligt då istället. Så ja, ikväll kommer min lillasyster hem igen så ska vi nog hyra lite filmer och mysa. Även Sara skulle komma över ett tag! Nu ska jag titta vidare på bloggar.. haha. Later.

I wish i had your heart like you have mine

Idag gick jag och blev lite småsjuk. Vaknade upp med en hals som gjorde ont osv. Så idag har jag kämpat mig igenom en lång skoldag. Och förutom det har jag legat i sängen, ätit glass i mängder och tittar på tv. Rätt skönt men riktigt tråkigt att bli sjuk..speciellt nu när det är fredag imorgon. Men efter att tagit alvedon osv så känner jag mig lite bättre så jag ska försöka ta mig upp imorgon. Så nu måste jag sova om jag äns ska orka ta mig upp när klockan ringer.
Just det, var och köpte Håkans skiva förut, och ja den är underbar. Ska lyssna på lite musik nu och sedan somna.. Sov gott. Puss och kram!

HELLSTRÖM



Nu finns Håkan Hellströms nya album "Två steg från paradise" ute i butik. Så idag ska jag, mot min ork ta mig ner och inhandla den. Sedan ska jag ligga hemma och försöka bli frisk och lyssna på hans musik. Hörs sen. Puss och kram.

SHOES

Riktigt snygga skor. Hämtade bilden från min väns blogg. www.pemme.blogg.se

SHOES

Riktigt snygga skor. Hämtade bilden från min väns blogg. www.pemme.blogg.se

21:45

Mina tankar och fantasi har varit någon annanstans de senaste dagarna. Därför jag inte skrivit någonting här.. Skolan har tagit all tid. Det är rätt mycket i 3an, men spännande att gå sista året. Jag tror verkligen att tiden kommer springa iväg. Annars har jag faktiskt inte hunnit med så mycket mera, har tränat lite iallafall, känns bra. + hann med en snabbis in på H&M förut och köpte ett par brallor.

Ikväll har jag pluggat med lite vänner och just nu ligger jag och kopplar av i sängen och tittar på Greys. Det är så jäkla bra! Laater.

Someday


pic: http://modellbloggen.se/


Kvällspromenad

Det blir en rätt mysig söndagskväll. Jag och pappa myste till det hemma, åt tillsammans och tittade på film. Sedan bestämde jag mig för att åka in till Jennie, så tog vi en sen kvällspromenad runt strömmen/stan. Väldigt mysigt. Ochnu sitter vi hemma hos henne, tittar på Kungar av Tylösand och äter Ben&Jerry. Sov gott, puss och kram.


I love you!




Bilderna tagna av Sara Frejd
saraafrejds.blogg.se

Love the autumn

Visst är det otroligt fint med alla färgade löv ute och det mysiga vädret. Idag har jag spenderat förmiddagen ute och fotograferats tillsammans med mina två systrar av Sara. Det var riktigt roligt faktiskt, mycket skratt. Efteråt tog jag och Johanna en promenad från strömmen in till stan där vi mötte upp Julia och Sara för lite ärenden.
Och nu kan jag säga att jag känner mig jätte seg.. Men jag ska sitta vid datorn och leta upp lite inspiration faktiskt, min garberob måste bli ny nu till hösten! Later.


Godmorgon.

Goodmorgon! Fan redan söndag..vilket innebär ångest för morgondagen. Så idag blir det plugg, måste få arbeten klara osv. Men nu ska jag strax iväg och möta upp mina två systrar och min vän Sara så ska vi fotograferas till en liten sak! Skriver mera när jag kommer hem, ska ut i kylan nu.. puss och kram.

Lördag.

Jag ska som sagt tillbringa lördagskvällen borta hos Johline. Så strax ska jag åka bort dit så ska vi ha det mys hela natten. Det ska verkligen bli skönt att ta det lungt! Hoppas alla får en fin kväll, puss och kram. =)


Snygg jacka från Glitzy


Födelsedagsfirande

(Godmorgon) Klockan är ungefär halv 1, lunchdags i normala fall. Men ett undantag för idag eftersom att jag var ute igår och firade med vän Rebecca och det blev en himla trevlig natt med ett stort gäng tjejer. Vi var först hembjudna till Rebecca i Åby, det var väldigt trevligt, träffade nya människor, åt god mat osv och hade det bra. Hur som, så var det ännu en lyckad kväll.. Ja hopp.. Då var det lördag igen. Dock så ska vi, jag och tjejerna ha en riktig myskväll idag. Vi ska laga middag, filmmaraton och umgås som bara vi gör. Det är väldigt behövligt och blir mysigt.. Jag älskar att bara umgås med mina flickor.

Waynes/party

Hallå hallå! Ledig idag också, väldigt skönt. Jag har spenderat dagen på stan, fikat ett par gånger med riktigt trevliga tjejer! Nu har jag precis lunchat hos Malin, väntar in mera tjejer sedan ska vi åka ut till Åby är vi ska fira Rebecca som fyller 18 idag, Grattis! Det blir alot of girls och party innan vi tar oss in till stan/Hugo's. Det är mycket festligheter nu när alla vänner fyller år. Hinner inte skriva så mycket mer nu, ikväll ska kameran med, det är ett måste eftersom att jag är så dålig på att använda den. Hoppas ni får en trevlig kväll mina vänner. Puss och Kram

Amazing night

Hallåå! Otroligt härlig kväll igår tillsammans med mina nära tjejkompisar. Firandet av Sara som fyllde 19 år blev mer än lyckad. Dock är jag så dålig på att ta bilder när jag går ut, glömmer bort att jag har med mig kameran. Men vi får se om det dyker upp några senare. Idag mår man som man mår, inte bra med andra ord. Eftersom att vi är lediga från skolan idag och även imorgon så kunde vi ligga hemma hela dagen och göra ingenting. Och det är vad vi gjort också, jag och Jennie har tillbringat dagen i sängen med glass, filmer osv. Väldigt mysigt!
Jag har även fått ett arbete gjort och pluggat lite teori också. Duktigt.. för en sådan här dag. Nu tittar vi på Håkan Hellströms film från P&L, helt otrolig film och vilken glädje han sprider. Den 18/6 får vi träffa honom, amazing. Han signerar sitt nya album i Linköping-Missa inte! Nu ska vi fortsätta att göra ingenting!


SUPRISE

ÅÅh idag fyller min absolut bästa och närmsta vän 19 år. Yes, big girl! Hon kommer strax hit, till mig och alla tjejerna. Och då ska det firas, vilket hon inte vet. Eller hon har sina aningar men inte helt och hållet. Vi ska ha en riktig trevlig kväll med massa skratt, dans och goda drinkar! Jag älskar att skapa minnen tillsammans med er..

Jag skriver mera imorgon med med bilder!! ;) PUSS OCH KRAM.

Flitiga tjejer

Så mycket i mitt huvud just nu, skulle kanske vara skönt att skriva av sig men just nu ikväll så har jag ingen ork i vilket fall. Idag har jag varit hemma hos sjuklingen Malin, hon ligger hemma med febern den stackarn. Jag och tjejerna var där hos henne och så skrev vi klart vår projektplan till imorgon. Duktigt gjort! Annars så har jag inte hunnit med mycket mera, det tog ett tag det där. Så när jag kom hem tog jag en dusch, gjorde mig en stor kopp varm choklad och kröp ner i soffan och tittade på Desperate Housewifes som började idag iden- Går inte att missa! Nu är det läggdags för min del, imorgon bitti ringer klockan tidigt. Johline hämtar upp mig här vid 06.00 så ska vi iväg och träna på gymmet på hennes jobb. Nu känns iden superbra, eftersom att jag börjat gå in för träningen nu och vill verkligen..Men imorgon bitti när alarmet tjuter i öronen och man känner hur sängen är så extremt skön så kan det vara den värsta iden någonsin. MEN nu, positiva tankar. Ska stänga ner datorn nu och sova, gonatt. Puss och kram.


My life

Riktigt skön låt. Nu ska jag tillbringa dagen med tjejerna och plugga teori. Roligare än så blir det inte. Ska ner och hämta pizza nu, så gott. Får dock inte bli för ofta det där! Puss och kram.

MY GIRLS


Amazing lördagskväll tillsammans med tjejerna. Vi var hemma hos mig hela kvällen, drack vin, vek oss av skratt och hade allmänt trevligt. Senare in på natten drog vi ner till Hugo där det blev ännu trevligare. Jag har världens finaste vänner!

Saturday night

ÅH jag har inga bilder att lägga upp i och med inläggen, ikväll får kameran följa med. För det är lördag och mina fina underbara flickvänner kommer hem till mig senare. Dans, drinkar osv innan vi går ut och slår klackarna i taket! Det blir amazing som alltid med dem. Nu fryser jag, vill göra någonting.. Hm, ska nog locka mitt hår strax. Pappsen köpte en trippeltång åt mig förut, mycket nöjd är jag! Ikväll kör jag på klackarna, skinbrallorna och stort lockigt hår, det blir nog bra..Eller klart det blir! Puss och kram.



Nykter och stressig kväll..

Freedag! Eller nu är det iosf lördag. Jag kom precis hem, har jobbat tillsammans med tjejera på en väns fest hon annordnade. Det blev nog lyckat för alla småbarn ;) Haha, nej men det var lite stressigt så skönt att komma hem nu och bara göra ingenting. Så jag skriver mera imorgon, ska krypa ner i sängen nu, äta glass&hallon och titta på idolavsnittet från ikväll. Puss och kram!

RSS 2.0