SOME NEW STUFF

inte världshistoriens bäst tagna bilder men det får väl duga. Ny supermysig poncho ifrån H&M. Skinnskjol ifrån BikBok och ett vitt Cheap Monday linne som inte syns dock. + Underkläder. Behövs alltid!





30 December.

Hey my friends.
Ännu en dag som jag är helt slut. Men nu beror det inte på något tråkigt. Jag har varit med familj m.m och åkt pulka i Sörsjön hela förmiddagen. Riktigt roligt och jag undrar hur min kropp kommer att må imorgon.

Och inte nog med det. Min morgon startade inte så himla bra. Först så får jag en galge i huvudet och efter det ramla jag i trappen och har nu ett antal blåmärken och ont i kroppen. Men vilken tur att jag har världens sötaste småkusiner som är här nu och tar hand om mig. Vi har myst här nu ett tag, legat och kliat och masserat varandra. Super mysigt. Jag älskar dem hur mycket som helst.

Nu ska jag fixa mitt hår. Puss så länge.

Workout.

Har precis tvättat bort sminket och sitter nu här framför datorn i min nya fina vita morgonrock. Jag tittar runt en del på olika träningsmetoder och tips om bra mat osv. Jag äter väldigt ovarierande kost och är i stort behov av att ändra på det. Så tips och hjälp behövs nu. Jag tycker att det är så svårt att komma igång att träna ensam, för det har jag bestämt mig för att börja göra hårt nu. Ja, det är alltså hårdträning som gäller. Och för att göra det lite roligare så ska jag göra det tillsammans med Thina, vi ska köra som bara den nu framöver. Det får bli mitt nyårslöfte, för något annat har jag inte än.
Nu ska jag göra lite magövningar, sedan ska jag lägga mig i bastun en stund innan jag går och lägger mig. Skriver mera sen. Later.

På tåget.

Hallå!
Befinner mig just i detta ögonblick på tåget hem från Södertälje med Jennie och en räkmacha i handen. Efter ett par dagar i Stockholm så åkte vi vidare till en vän i Södertälje och stannade för natten.
Det har varit helt underbart att vara här. Och vi är snart tillbaka.
Nu ska jag bara hem och ta de lugnt. Är så otroligt trött, alltså helt slut. Kan beror på at det inte blev många timmars sömn. Nu så ska jag avsluta så roligare än såhär blir det inte idag heller tyvärr.

Känner mig som jag ser ut-Sliten.

Långpromenad med J.

Hallå!!
Ni anar inte vilken mysig långpromenad vi tog nu ikväll. Trots kylan så var det himla trevligt. Vi gick från Gamla stan, förbi slottet och mot Kungsträdgården och en bra bit till. Så otroligt fint Stockholm är. Jag kanske är tjatig om det men jag tycker verkligen om att vara här så himla mycket. Det är sjukt hur mycket man kan uppskattar en stad så mycket.

Nu så har vi myst till det riktigt ordentligt här. Åt precis lite skräpmat och nu ligger vi i vardagsrummet och tittar på tv och bara umgås. Imorgon ska vi sova ut lite, så blir väldigt skönt. Jag är verkligen helt slut i kroppen. Och imorgon ska vi även träffa Alexander på en fika, de blir nog bra! Avslutar här.. Sov så gott mina vänner.
Kisses and Hugs.






Nyårsklänning?


I may be bad, but i'm perfectly good at it.

Nu är vi hemma efter heldag på stan. I timmar har vi sprungit runt och shoppat och mycket fina saker fick följa med tillbaka. Det har varit riktigt trevligt och vi har vikt oss av skratt hela dagen.
Nu hänger vi bara här.. äter lite smått och gott och gör ingenting speciellt alls. Vi tänkte byta om till lite varmare klädsel och sedan ta oss in till Gamla stan för en fika och en mysig kvällspromenad.

Hörs senare. Hoppas ni har det lika bra hemma i Norrköping. (Fyfan, vad jag vill/ska flytta hit). Längtar..

Ps. Ska strax lägga upp en bild på klänningen, och då hoppas jag för tusan att någon av mina vänner ger lite respons här ;)

Pussss och kram på er babes.

Godmorgon storstaden!

Godmorgon godmorgon! Jag bara älskar att vakna upp här i storstaden, jag som vill bo här, det känns skitbra! Just nu sitter jag i köket och äter frukost och vi ska strax göra iordning oss och åka in till stan. Det ska bli en riktigt trevlig och mysig dag på stan. Mycket mycket shopping tillsammans med min fina Jennie. Hoppas även att vår C kommer upp ikväll. Nej, nu ska jag vara social här. Skriver här senare.. Måste visa en bild på min nyårsklänning som jag hitta inne på Zara igår. Så får vi se om någon snäll själ vill hjälpa mig och kommentera den, jag har nämnligen en aning beslutsångest. Men fin är den!! Hörs senare. Pussar och kramar.

Stockholm.

Hej lilla bloggen.
Jag har inte orkat skriva här nu på ett par dagar eller vad det blir. Annat har varit i fokus, men nu är jag här.
Just nu befinner jag mig i Stockholm tillsammans med Jennie och även Marcus har kommit hit på besök från Södertälje. Klockan är rätt mycket och vi är helt sluta efter att ha gått på stan ett tag osv. Mellandagsrean här i Sthlm är amazing. I ♥ clothes.

Annars ikväll så har vi tagit det lugnt här i lägenheten, riktigt ritkigt mysigt har vi haft det och har fortfarande.. Jag får skriva mera imorgon för john blund har kommit på besök han med. Ska hoppa lite på dem andra mupparna i soffan nu. Puss och sov gott.



New shoes.

Nu har dom kommit, mina nya snygga skor. Jag tycker om de hur mycket som helst och de är verkligen skitsnygga men jag blir så himla himla lång. Visst det är snyggt, men blir lite tveksam..vill inte direkt gå runt och se ut som en flaggstång.. Haha,nej men det blir det bra. Man kan aldrig ha för många skor i vilket fall..

Nog om det. Jag har precis krypit ner och lagt mig i sänge, så skönt. Jag känner mig helt slut och jag har lite ångest att ja ska gå upp imorgon tidigt när det är jullov. Men det är sista jobbdagen sen är det ledighet och jul osv. Helt underbart!! Nu ska jag sätta på en film och sedan sova. Puss och sov gott.

Godmorgon!

Godmorgon godmorgon! Jag är riktigt tråkig på morgonen och som alltid så känner jag mig som en levande död, även nu alltså. Några timmar på jobbet väntar och efter det så ska jag bara göra vad jag vill. Jag ska in till stan och göra lite ärenden, måste till banken bl.a. Sedan ska jag fika med en killkompis.
Nu så hämtar Sara mig strax! Hörs senare babes. Puss och kram.


julli och brallan lämnar mig för thai-landet...

Nerbäddad i sängen och avslutade precis ett samtal med min finaste vän Johline. En sån otroligt fin vän och jag saknar henne redan. Imorgon bitti tidigt när jag pulsar mig ut i snön för att åka till världshistoriens tråkigaste jobb så sitter Johline och Malin på flyget till Thailand. Så himla underbart och skönt för de. Önskar att jag var med dem. Det känns som att de ska till världens ände och att två veckor är en evighet bort. Mina prinsessor, var försiktiga nu och ta hand om er. Sola,bada,dansa med thailändare, bli bruna, drick och ha kul osv osv nu. Jag vill ha hem er så som ni åker, hela och fina. Jag älskar er mest av allt.

Nu ska jag ringa finfina mallanbrallan och berätta att jag älskar henne också innan jag lägger mig och sover.
Old pic på oss 4. Mina finaste.


Teoriplugg..



På med myskläderna och krypa ner i soffan. Dock så sitter jag och pluggar på teorin. Det är inte alls långt kvar nu och jag måste måste måste klara det här snart. Och när jag har gjort det så ska jag kasta bort körkortsboken och aldrig mer titta i den. Egentligen borde jag väl lägga mig tidigt eftersom att jag ska upp och jobba men nu ska jag sitta med teorin ett par timmar. Men allt för sent får det inte bli. Later. =)

20/12

Åh nu är jag hemma. Home sweet home. Idag har jag varit duktig och jobbat, 3 dagar till. Jag och Sara, vilket team! Annars har jag inte hunnit med mycket, var och storhandlande med min syster och barnen nyss.. Och så nu sitter jag vid köksborde och väntar på mammas goda mat. Skriver något roligare här sen! Pusss och kram.

LOVE WILL TEAR US APART




Julbak/Love christmas.

Idag har jag och min lillasyster julbakat lite. Pepparkakshus och pepparkakor! Julen är riktigt mysig och man ska ta vara på den, tycker jag. Att sitta hemma en kväll framför brasan tillsammans med sina nära och kära är helt underbart. Ja, och nu står vårt pepparkakshus fint i vardagsrummet. Hoppas att alla får en fin jul, för nu är det inte långt kvar! Take care.








Söndag.

Godmorgon skulle jag säga även fast klockan står på 12 och man egentligen borde sitta och äta lunch. Men vad gör det när man har jullov, riktigt skönt är det. Dock så vaknade jag av att grannens unge skriker och gråter.. Är nämnligen hos Malin och hon ligger och sover som ett barn hon.

Idag är det söndag, ska ta vara på den här dagen för sedan väntas ett par dagar som inte kommer bli så sköna. Massa plugg och även jobb som jag tackade ja till. Nu ska jag plugga lite och vänta på att malin vaknar! Later.

Fredagkväll tillsammans med mina vänner.

Har precis ätit en god plankstek här hemma med familjen min. Och nu ska jag hitta någonting att ha på mig. Så ska jag strax iväg och träffa några vänner. Planerna för kvällen ser lugna ut, vilket fortfarande föredras från min sida. Jag är riktigt trött på nattlivet här i Norrköping så hemmakvällar med vänner är toppen! Puss på er.


Love Weekends

Och så var det fredag igen, underbart! Och om några dagar så är det julavslutning. Dock så missar jag den eftersom att jag har tagit på mig jobb 4 dagar innan julafton. Men välkomnar lovet mer än gärna. Även fast jag ska lägga ner den mesta av tiden till att plugga så ska det bli riktigt skönt.

Hur som, sitter just nu hemma hos Jennie mätt och belåten efter en frukost. Nu gör vi iordning oss lite och ska snart ut och göra lite ärenden. Bland annat så måste jag hitta en til julklapp till min pappa. =)

Får skriva mera sen när jag kommer hem. Nu ska vi ut kylan, ska bli väldigt skönt med frisk luft. Puss och kram på er.


EMANUEL !!

Emanuel var den som blev vinnaren i årets Paradise Hotel. Fyfan jag och Jennie satt på hel spänn och typ skrek som två typiska tjejer. Nu sitter vi och pluggar på Buddhismen som vi har prov på imorgon. Men måste ut och springa av oss lite, så ska ta en promenad nu. Later. Kisses and hugs.

Torsdag

Klick sa det och skorna jag visade igår från Nelly är nu beställda. Jag hoppas bara att strl kommer att passa nu. Det är det som är det tråkiga med att beställa hem att man blir så osäker på strl. Men det blir nog bra! 

Skönt att sluta tidigt idag. Jag och Johline pluggade lite efter projektmötet duktiga som vi är. Nu är jag hemma bara, vilar lite i soffan och nu börjar Top Model.. Så ska titta lite på det och strax åka iväg och handla osv. Puss och kram

I LOVE SHOES

Vilka skönheter. Vilken färg är snyggast? Ska klicka hem ett par ikväll tänkte jag.
De är från Nelly och kostar 399;-. Vilket kap!



happy b-day daddy

Grattis världens bästa pappa som fyller år idag!
Nu har vi ätit tårta och annat gott, och snart kommer det några fler gäster. Jag måste dock plugga, ska skriva klart mitt samhällsarbete idag, skönt att få det klart.
Skolan idag var inte helt okej, mina ögon sved när jag läste böckerna och humöret var inte heller på topp. Så efter lite gnäll och ont i magen så skippa jag sista lektionen och åkte hem till familjen.

Nu ska jag börja skriva här och snart äta lite mat. Puss så länge.

To much thinking.

Det här blev för mycket, för stort. Så jag ska ut i kylan och hemåt mot min vän Malin och mysa tillsammans med henne. Ska rensa tankarna lite och hoppas på en bättre dag imorgon. Puss och sov gott.


Hide and seek.

Idag när jag var på vårdscentralen satt jag har tittade in i väggen, rullade tummarna ect. Ja ni förstår. Jag ogillar verkligen att vänta på saker och ting och som vanligt så tar det en evighet innan man får hjälp av någon på sådan ställen. Men det finns inte så mycket att göra åt det. Till slut så var det bara jag och en till tjej i min ålder kvar. På något sätt började vi prata med varandra, och ändå är jag inte någon som pratar på med okända. Men jag kan säga att därifrån gick klockan fort, vi pratade hur mycket som helst. Väldigt trevlig tjej. Mer detaljer behöver jag väl inte gå in på, för så intressant är det väl inte kanske. Men jag kan säga att det var skönt att prata med henne, hon förstod verkligen vad jag menade och tyckte som jag..


Hur som, nog om det. Jag är så trött, behöver sova. Men det finns saker som jag borde göra mera. Så ja, jag får ta tag i det nu. Sen är det Desperate H. Missa inte!!

Puss

Tisdag.

Nu ska en nyvaken och förkyld Malin bege sig till skolan. Och mitt humör är inte på topp. Jag är verkligen ingen morgonmänniska, vill ligga kvar i min varma säng. Men det går ju tyvärr inte, iallafall inte när man går i tre:an och har tusen saker att göra. Såå jag slutar här. puss o kram.

Kvällsfika med flickorna

Hemma från en mysig fika på Skafferiet tillsammans med alla mina fina tjejkompisar!
Jag ligger just nu i här hemma i soffan och gör i stort sätt ingenting, letar efter nyårsklänning. Men ingen internetbutik verkar ha något snyggt att erbjuda. Eller är jag väldigt kräsen? Ska strax iväg och hämta mamma på jobbet, förbi affären och hem igen och krypa ner i soffan. Puss

Oh, lets go back to the start



Come up to meet you, tell you I'm sorry
You don't know how lovely you are
I had to find you, tell you I need ya
And tell you I set you apart

Tell me your secrets, and nurse me your questions
Oh let's go back to the start
Running in circles, coming in tails
Heads on a science apart

Nobody said it was easy
It's such a shame for us to part
Nobody said it was easy
No one ever said it would be this hard
Oh take me back to the start

I was just guessing at numbers and figures
Pulling the puzzles apart.
Questions of science, science and progress
Don't speak as loud as my heart.

Tell me you love me, and come back and haunt me,
Oh, when I rush to the start
Running in circles, chasing tails
coming back as we are.

Nobody said it was easy
It's such a shame for us to part
Nobody said it was easy.
No one ever said it would be so hard
I'm going back to the start.

Only you.

Hemma nu efter en sväng i skolan. Nu på min lediga dag så ska jag få mycket gjort. Istället för att åka iväg och ha trevligt så ska jag göra klart ett arbete, plugga teori osv. Det borde inte vara tillåtet att plugga på sin födelsedag. Ska få i mig lite mat nu, och så ska jag titta igenom om det finns några bilder att dela med mig av. Det är en aning trevligare med bilder i en blogg. Later.


BIRTHDAY GIRL

Förutom att det är Lucia idag och årets mysigaste dag så är det även MIN dag, 19 år! Så nu är det bara ett år kvar tills 20 årsdagen. Happy girl.

Helgen blev toppen, det beror på hur man ser det dock. Och tänker inte gå in på detaljer. I vilket fall så hade jag och mina vänner väldigt trevligt hemma hos mig. Dans, lek, drinkar, skratt osv. Jag älskar verkligen mina vänner så himla mycket, glad att jag har er alla.

Just nu sitter jag i skolan, är dock ledig idag. Tittade på Lucia firandet här i skolan och t.o.m med på lillens dagis imorse tillsammans med min syster. Jag tycker att det är så himla mysigt att titta på, härlig fin musik och fika med klassen.
Nu ska jag hem en snabbis och byta om osv. Sen ska jag iväg och träffa en vän. Puss och kram.

Slänger lite bilder från helgen sen.

Äntligen freeedag!

Åhhh, fredag! Alltid lika skönt. Jag kom precis hem från en lång dag i skolan, och håller på för fullt och städar mitt rum. Det måste vara rent och fint här imorgon när mina underbara vänner kommer och firar mig!

Ikväll blir det en riktig mysig kväll. Ett par tjejer kommer hit på en liten spa-kväll. Bastu, ost&kex och så ett glas vin eller två. Jag måste dammsuga klart nu sen kommer pappa strax och hämtar mig, måste iväg och hanlda lite. Hörs sen. Pusss

Good morning.

Godmorgon! Gud jag är verkligen helt slut, vill ligga kvar i min varma sköna säng flera timmar till. Men en heldag i skolan väntas nu, sedan ska jag en sväng till stan och handla lite småsaker tills idag och imorgon!

Skriver mera sen i skolan. Pusss

Talking to the moon.

Ligger i sängen och lyssnar på gammal musik, otroligt skönt och avslappnade. Det är så skönt att vara ensam ibland, och rensa tanknarna lite. Jag tycker om att sitta uppe sent på nätterna och bara göra ingenting. Att jag tänker hela tiden på hur mycket som helst vet jag inte om det alltid är så bra. Mina vänner säger åt mig att inte tänka så mycket och att se framåt och försöka att inte leva i det förflutna. Jag önskar att jag kunde göra det för tro mig jag vill, jag har inte ork till att gå en dag till och bära på det här. Det tar så mycket kraft ifrån min kropp. Och jag trodde aldrig att kärlek kunde kännas så stor.

Nu ska jag stänga av musik, släcka alla lampar och krypa ner under täcket och för en gångs skull få lite sömn. En rätt lång dag väntar på mig. Klockan ringer vid 7, så det är bäst att vara skapligt pigg iallafall.

Go on, begone, bye bye, so long

Fy, det är ju ingen värme ute alltså. Jag kom precis innanför dörren efter att ha hämtat mamma på jobbet. Jag längtar så himla mycket nu tills jag kan sätta mig i bilen utan "övningskör"-skylten. Så nu måste jag verkligen plugga för snart är proven.

Sitter och skriver på en Gegrafi-uppgift just för tillfället, strax klart. Det känns skönt att ha fått mer motivation nu till att plugga, för det är någonting som ligger på min svaga sida. Det är så lätt att man skjuter bort det och sedan växer det till en enda stor hög och man vet inte vart man ska börja sen när man är högst upp. Men när jag ändå är igång så ska jag fortsätta. Inte så mycket roligt som skrivs här nu för tiden, men skolan tar så mycket tid.

Ska hoppa in i duschen nu, skriver sen. Hug's.

you are my strength

Hemma från en tur på stan tillsammans med mina flickor. Även en mysig fika på skafferiet hanns med. Åh jag har så roligt med dom, vilken tur jag har att jag har så fina vänner.

Nu skriker min mage efter mat här så ska upp och laga till någonting. Väntar på att J ska höra av sig så kanske vi åker och träffar mallanbrallan igen. Puss och kram så länge. Take care!

Eminem/Talking 2 myself.


Dream big.


Jag i April förra året på Palace här i Norrköping.

Mys och frukost hos Malin.

Sitter just nu vid Malins köksbord tillsammans med henne och äter en god sen frukost. Vi kom hem för en stund sedan efter att ha varit på tandläkarbesök och annat. Vi tänkte vila nu en stund och titta på Gossip Girl, sedan är det de vanliga, plugga. Yeey, så roligt... Men skönt att få det klart idag iallafall! Skriver mera snart.. Pussar och kramar.

Complicated

Har haft en jätte mysig och trevlig kväll tillsammans med mina underbara vänner. Vi åkte iväg till backen med pulkorna och kände oss som barn på nytt där i snön. Sedan åkte vi och köpa mat och annat gott och myste hemma hos mig. Och nu är tjejerna kvar, malin och johline. Har tänt ljus nu, lyssnar på musik och pratar. Ska mysa med de nu. Puss och gonatt!

Monday.

Idag är jag hemma, vaknade upp och mådde inte tipp-topp. Så jag har vilat nu och lagat mat så känns bättre. Strax dyker min vän Nicoline upp här och umgås med mig, blir väldigt trevligt!

Jag måste plugga hur mycket som helst nu den här veckan, många arbeten och prov som ska göras och sedan körkortsprovet snart också.. Iiiih. Som sagt, borde sätta igång. Ska träffa min mallanbrallan senare så måste få lite gjort nu. Så nu, Kaffe och plugg! Kissses



Friday

Hallååå!

Så otroligt skönt och välbehövligt med fredag. Är det inte underbart? Uppskattar verkligen helgen. Idag var det en rätt lång dag i skolan men det klarade vi oss igenom. På eftermiddagen tog jag och mamma en shoppingtur och hitta lite fina grejer. Tack tack fina mami!

Annars ikväll har jag varit och tittat och hejjat på Dolphins tillsammans med Malin och Andreea. Efter en spännande vinst åkte jag hem och åt med familjen min..Och nu sitter jag här, väntar på att flickorna ska höra av sig så ska vi troligtvis hitta på någonting! Ha en fin fredagskväll mina vänner! Kisses and Hugs.

You are the only thing thats on my mind

Hejhej! Fan det är redan torsdag, tiden bara springer förbi en. Vilket är på ett sätt rätt skönt men det beror ju på hur man ser det.. Idag pratade vi om studentflaket i klassen, och det är nu man verkligen inser att det är inte alls lång tid kvar tills det är vår tur att stå där tillsammans med de vita mössorna på huvudet. Vilket känsla, det kommer bli helt och hållet underbart! Så nu är det verkligen stenhårt plugg som står på schemat ända fram tills dess.

Vad mer?.. Fredag imorgon vilket innebär ledighet och helg i ett par dagar. Jag ska plugga,shoppa med mami, middag & utgång med flickorna. Det kommer bli en bra helg !! Och sedan avsluta söndagen med att fira med tillsammans med släkten. 13 December.. snart så är det min dag. 19 år redan, som sagt tiden går riktigt fort, för fort..

Puss och kram på er.

RSS 2.0